Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij.

Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten en drinken, ze vermaken zich zelf wel met het doorklikken op allerlei sites.

Maar de trend is niet bij alle ouders, er zijn steeds meer ouders, die inzien, dat het ouderwets spelen met blokken stempelkussen en leesboeken je kind veel meer sociaal maken. Het is niet alles zelf ontdekken, maar ontdekken hoe je met andere kinderen moet spelen. Ook krijg je als ouder veel meer inzicht in de ontwikkeling van je eigen kind. Je bent actief bezig je kind dingen te leren. Je kan je kind sturen en corrigeren. Via een iPad heb je bijna geen idee, hoe je kind alles beleeft.

Een puzzel, waarom pakt je kind steeds een poes ipv een giraffe? Vaak zal je zien dat bepaalde kleuren hiermee te maken heeft. Gekleurde speelgoed trekt veel meer dan vale of zwarte speelgoed.

Een kind vind kleuren kennelijk veel meer aantrekkelijk om mee te spelen en als je kind steeds een felle kleur pakt en jij verteld hem wat het is, dan is de herkenning een feit. Een kind moet zoveel leren en herhaling is dan ook heel belangrijk, zodat ze sneller leren wat ze zien. Kleur en herkenning is dus heel belangrijk in hun leerproces.

Bij Lobbes.nl, zijn alle ouderwetse en nieuwe speelgoed vaak gebaseerd op kleuren. Van felle kleuren tot minder felle kleuren.

Enkele voorbeelden van gekleurde spellen vind je onder diverse rubrieken, je kan ook alle gekleurde speelgoed selecteren en door de honderden spellen scrollen. Voor iedere leeftijd zijn er interessante spellen. Je kind zal dol enthousiast worden van alle kleurrijke speelgoed bij Lobbes.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

september 2017
m D w d v Z Z
« aug   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo