Kunststof planken voor een sfeervol buitenleven

Kunststof planken voor een sfeervol buitenleven

Het heeft even geduurd, maar staan de bomen weer in bloei en is het favoriete seizoen van de tuinliefhebber aangebroken. Het wordt een steeds grotere trend om binnen naar buiten te brengen en buiten naar binnen te halen! Het voelt natuurlijk heerlijk om bij het openen van de schuifpui zo de tuin in te kunnen lopen alsof het een verlenging van de woonkamer is. We doen er vaak alles aan om de tuin gezellig en comfortabel te maken. Lekker hangen op de loungebank of met vrienden een avondje borrelen aan de tuin bartafel. En is het in de avond wat afgekoeld, geen probleem een heather verricht wonderen en geven leuke windlichten de gewenste sfeer.

Hoe je een tuin inricht is afhankelijk van smaak. We zien hele strakke moderne tuinen, maar ook de landelijke tuininrichting doet het goed het is hierin belangrijk dat je de juiste balans en producten kiest.

Hou je wat meer van gemak, want ben je van origine eigenlijk niet zon grote tuinliefhebber als het om onderhoud gaat heb je dan wel is nagedacht over kunstoog planken in je tuin? Een mooie middenweg tussen hout en kunststof is de composiet vloerplank. Composiet planken bestaan voor 50% uit kunststof vezels en 50% uit houtvezels. Door deze combinatie zijn de planken nagenoeg onderhoudsvrij en goed bestand tegen mos en eventuele schimmels. We kennen allemaal de hardhouten vloerplanken en de nadelen ervan. Kruipende kinderen krijgen splinters in knietjes en handen en zijn ze best glad als het geregend heeft. Composiet planken zijn daarentegen stroef en kun je er gerust met blote voeten op lopen , omdat ze geen splinters afgeven.

Homingxl heeft een ruim assortiment artikelen voor in huis en in de tuin. Van binnendeuren en banken voor in huis tot aan schuttingen, composiet vlonderplanken en tuinmeubelen voor in de tuin. Als je de website bezoekt is het alsof je een woonboulevard binnenloopt en kun je met het aangeboden assortiment je hele huis inrichten.

Wil je deze zomer zonder onderhoud genieten van het terras in je tuin? Overweeg dan is composiet vlonderplanken.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

mei 2017
m D w d v Z Z
« apr   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo