Tuinschutting, een belangrijke en onmisbare aankoop bij het inrichten van je nieuwe tuin

Tuinschutting, een belangrijke en onmisbare aankoop bij het inrichten van je nieuwe tuin

Sommige mensen hebben de mazzel dat ze zo vrij wonen dat de eerste beste buurman pas 1 kilometer verderop woont. Maar! De meeste van ons wonen toch net ietsjes minder vrij en creren ze daarom graag toch wat privacy in en rondom de tuin.

Een mooie optie om vrijheid in je eigen tuin te creren is het plaatsen van schuttingen.Een schutting geeft niet alleen privacy, maar houd ook de wind tegen, gaat geluidsoverlast tegen, dient als beveiliging en ook niet onbelangrijk is dat een schutting sfeer creert in de tuin.

Het is toch helemaal niet nodig dat je overburen zien wie je op zaterdagavond gezellig op de borrel hebt of dat je hond er steeds vandoor gaat en in de tuin van de buren loopt.

Een Tuinschuttingis eigenlijk multi functioneel en vergt weinig onderhoud. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een groene heg, maar realiseer je dan wel dat deze altijd en ieder jaar weer onderhouden moet worden, omdat je hem moet snoeien, knippen of wat dan ook. Daarnaast neemt een heg van bijvoorbeeld struiken ook veel meer ruimte in beslag, heb je veel meer last van ongedierte in je tuin en moet je bij het vallen van de bladeren steeds weer de troep opruimen.

topschutting.nl heeft schuttingen die passen binnen een ieders budget. Ze hebben een uitgebreid assortiment verschillende schuttingen, hele of halve gaas schermen, getoogde schermen en schuttingen met een hoogte van 1 meter. Je kunt kiezen uit een standaard grenen hout- en betonschutting, een luxe grenen hout- en betonschutting of bijvoorbeeld een vuren douglas hout- en betonschutting, alles afhankelijk van wat je budget toelaat.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

mei 2017
m D w d v Z Z
« apr   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo