Een vintage vloerkleed is niet meer weg te denken in de huidige woonkamer

Een vintage vloerkleed is niet meer weg te denken in de huidige woonkamer

Het stijlen van de woonkamer is een leuke bezigheid en met een beetje Mix & Match kun je tegenwoordig de leukste inrichtingen creren. Vintage is een term die normaliter gebruikt wordt voor producten die minimaal 30 jaar oud zijn en uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig stammen. Vintage in de woonkamer van de 21ste eeuw is nu helemaal hip!

In de afgelopen jaren is er op het gebied van het inrichten van de woonkamer veel verandert. Doordat we meer lef hebben gekregen, omdat we elementen uit verschillende stijlen met elkaar durven te mixen krijgen we de meest creatieve interieur designs en geef je je woonkamer ook een persoonlijk tintje.Belangrijk is wel dat de kleuren die je gebruikt met elkaar in harmonie zijn. Wil je iets gewaagder dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor etnische patronen gecombineerd met een felle kleur.

De woonkamer is eigenlijk het hart van ons huis en de place to be om te ontspannen, tijd door te brengen met je gezin en vrienden te ontvangen.Niet alleen de kleur, maar ook lampen, spiegels en vloerkleden hebben groot effect op de uitstraling van deze ruimte.Met een vintage vloerkleed kun je alle kanten uit. Vintage vloerkleden passen zowel in een klassiek, modern, landelijk of mix & match interieur en is een echte sfeermaker in huis. De meeste vintage vloerkleden zijn gebaseerd op de traditionele Oosterse tapijten en hebben een doorleefd karakter. De klassiek vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties zorgen ervoor dat deze passen in de hedendaagse woontrends.

Ben je op zoek naar een Vintage vloerkleed bezoek dan de webshop van Vloerkledenwinkel en laat je verassen door het enorme assortiment. Online bieden ze een groot en verschillend aanbod vloerkleden en karpetten aan. Of je nu interesse hebt in een zacht en warm, strak en modern of een tijdloos vloerkleed alles hebben ze in huis en zijn gemakkelijk te bestellen.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

mei 2017
m D w d v Z Z
« apr   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo