Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt omdat er tegenwoordig voor ieder budget wel een eetgelegenheid te vinden is. Zin in een culinair hoogstandje of gewoon een lekkere stamppot, een heerlijke Italiaanse pizza, steak van de grill of ga je liever met je vriendinnen voor een high tea? Dit kan en via het internet kun je op zoek naar een restaurant bij jou in de buurt.
Pop-up restaurants worden steeds populairder in ons land. Creatieve ondernemers maken op een handige manier gebruik van leegstaande panden door er een tijdelijk pop-up restaurant in te vestigen. Deze meestal hippe en trendy restaurants bieden je seizoensgebonden en lokale producten die worden klaargemaakt door zowel onbekende als bekende chef-koks. Vaak zijn alleen al de locaties de moeite waard er een bezoek te brengen, want zijn het de mooiste en leukste panden die ze omtoveren tot gezellige restaurants. Een super leuk concept wat de echte kookliefhebber de kans geeft zijn creativiteit aan de man te brengen.
Het is niet handig om met je eigen pannenset vanuit huis een restaurant beginnen, nee.. daar komt wel iets meer bij kijken. XXLhoreca.com is een internationale horecagroothandel waar je alles kunt vinden op het gebied van horeca apparatuur. Ze leveren meer dan 50.000 producten die nodig zijn om o.a. te koelen, vriezen, warmhouden, hygiene, keukenbenodigdheden, spoeltafels enz. Ze hebben een snelle levering en is naast koop ook lease mogelijk. De service is professioneel en kenmerken ze zich naast een snelle levering ook door het geven van advies op maat. Ben jij een startende ondernemer en wil je graag een Pop-up restaurant beginnen? Neem dan een kijkje op Xxlhoreca.com en laat je verrassen, want een goed begin is het halve werk!
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo