Meer innovatie in verkeerstechniek zorgt voor betere doorstroming files

Meer innovatie in verkeerstechniek zorgt voor betere doorstroming files
Al die lange files op de Nederlandse snelwegen zijn eerder regel dan uitzondering. Velen sluiten zich iedere dag weer aan in die eindeloze files met de hoop op tijd op plaats van bestemming te komen.  Tot in de politiek toe wordt er gedebatteerd over oplossingen voor dit probleem, maar Nederland groeit en dus ook de files op de snelwegen. Rekeningrijden en de aanleg van spitsstroken hebben tot nu toe niet geleid tot een gewenst resultaat en wordt er effectief verder gekeken hoe dit probleem aan te pakken.  Verkeersveiligheid heeft een grote prioriteit, want iedereen neemt deel aan het verkeer.  Bij verkeer moet je niet alleen denken aan files op de snelwegen, maar is bijvoorbeeld ook bij scholen verkeersveiligheid van ongelooflijk belang. Kinderen leren gedurende de jaren de verkeersregels maar zullen als ze nog jong zijn spontaan de weg oversteken en niet goed uitkijken. Als fietser of automobilist zul je daar in de bewoonde wijk altijd rekening mee moeten houden.
Erdi.nl is ontwikkelaar, producent, installateur en serviceorganisatie op het gebied van weg bewaking en straatmeubilair. Ze leveren producten in relatie tot verkeer, buitenruimtes, parkeren etc. voor o.a. overheden, het bedrijfsleven en particulieren. Daarnaast bieden ze gemeentes een totaalpakket aan integrale mobiliteitsoplossingen als verzinkbaren palen, piramides, slagbomen en zelfs camerasystemen. De laatste 40 jaar hebben ze een bijdrage gedaan aan praktijkgerichte oplossingen in de openbare ruimte. De producten in het assortiment voldoen aan de Duurzaam inkopen Straatmeubilair criteria. Ze streven bij de ontwikkeling van hun producten naar het principe van de drie R’s (Reduce, Re-use en Recycle) door circulair te ondernemen. De recentelijk geïntroduceerde FietsFlex afzetpaal kan een flink stootje hebben. De gebruiks hoeveelheid staal is meer dan gehalveerd en zijn onderdelen hergebruikt voor een nieuwe levenscyclus. Door zo efficient als mogelijk gebruik te maken van, grondstoffen, materialen en energie wordt het milieu gespaard.
Verkeersveiligheid is van levensbelang hetgeen ook geldt voor de ​verkeerstechniek.
Wil je hierover meer weten neem dan een kijkje op de website van Erdi.nl
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo