De interieur trend van 2016 zet dit jaar door, steeds meer mensen kiezen voor een grote houten tafel

De interieur trend van 2016 zet dit jaar door, steeds meer mensen kiezen voor een grote houten tafel

Met een boomstamtafel haal je letterlijk de natuur in huis

Unieke boomstamtafels

Een tafel die niet zou misstaan bij een banket van Asterix de Gallier maar die het tevens uitstekend doet in de vergaderruimte van de directeur van een bank vinden we regelrecht bij robuustetafels.nl !
Grillige natuurlijke vormen gecombineerd met strakke design geven de boomstamtafel een uitstraling waarvoor menig liefhebber van ware design direct viel. Robuustetafels.nl biedt een collectie tafels waarvan de bladen worden vervaardigd uit boomstammen.
Dit geeft het type tafel die prachtige en typerende grillig verlopende contouren over de gehele lengte van het gepolijst glad afgewerkte blad. Diverse modellen worden ondersteund door rvs onderstellen en poten die het geheel in een prachtige designsfeer trekken.
Zo zagen wij eiken grote boomstamtafels met mat zwarte rvs onderstellen die wij zo onweerstaanbaar vonden dat de tafel op de redactie die toch nog geen jaar oud was ’s avonds al op marktplaats stond… Natuur gegoten in pure design vind je bij robuustetafels.nl !

Boomstamtafel

De boomstamtafel vindt net als veel andere geniale vondsten zijn wortels in veel oudere gebruiksvoorwerpen. Voornoemd banket in de Romeinse tijd getuigt ervan; de Germanen maakten al tafels van boomstammen al zagen die er iets minder elegant en delicaat uit dan hetgeen we aantreffen bij robuustetafels.nl.. Een eiken boomstamtafel in die tijd was meer een oneervol omgehaalde in tweeen gekloven boom waarvan letterlijk de reuzel en de wijnresten afdropen..
Toch ligt dit wonderlijke meubelstuk ten grondslag aan de schitterende eiken grote boomstamtafels bij  robuustetafels.nl.. We zien ze naast de tafels met rvs onderstellen en poten ook uitgevoerd met houten poten en ook zijn de bladen los bestelbaar.
Maar het is juist het type boomstamtafel met het grillig gecontourde blad gecombineerd met een strak rvs onderstel wat ons zo fascineerde!

Grote boomstamtafels

Eiken grote boomstamtafels zijn de meest duurzame van alle typen boomstamtafels en gaan derhalve het langst mee. Rekening houdend met het feit dat robuustetafels.nl. sloophouten meubelen maakt uit oude eiken balken en vloerdelen is dit niet moeilijk na te gaan wanneer je beseft dat menig materiaal hierbij reeds ver boven de honderd jaar dienst deed in inmiddels gesloopte panden.
Een hoge kwaliteitsgarantie geldt overigens alle producten van dit atelier. Alle voor nieuwe meubelen gebruikte sloopmaterialen zijn zeer kritisch beoordeeld en vervolgens bewerkt om als nieuw te kunnen worden gebruikt voor de zeer lange termijn. Hierbij worden alle nodige impregneer methoden en andere technieken toegepast die bij de diverse houtsoorten nodig zijn om in optimale conditie te kunnen worden gehouden. Het is daarbij natuurlijk altijd van essentieel belang zelf met egard met dit natuurproduct om te springen en wanneer dit het geval is zul je heel lang plezier hebben van de volledig voor jou op maat gemaakte meubelen van voornoemd top-atelier!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo