Geef sfeer aan je tuin met een veranda met glazen dak

Geef sfeer aan je tuin met een veranda met glazen dak
Heb je besloten je woning uit te bouwen om meer woongenot te creeren dan zijn er meerdere opties mogelijk om dit te verwezenlijken. Een overweging kan zijn de woonkamer uit te bouwen, maar hier komt natuurlijk best veel bij om de hoek kijken. Een ander idee is om een veranda bij Tuimaximaal aan je huis te bouwen met bijvoorbeeld een glazen dak. Het voordeel van een glazen dak is dat je genoeg lichtinval behoud en als de zon schijnt het niet alleen buiten, maar bij koude dagen ook binnen warmte oplevert.  Een veranda, ook wel terrasoverkapping genoemd brengt buiten naar binnen en binnen naar buiten. Je kunt het als een verlenging van je woonkamer zien of van je tuin.  Als de zon maar eventjes schijnt kun je al gebruik maken van je veranda door er bijvoorbeeld een leuke loungeset in te zetten. Ook met wat frissere dagen kan een veranda heerlijk zijn met een heater, lekkere borrel en samen met vrienden kun je een saaie zondag heel snel heel gezellig maken. Een veranda geeft niet alleen een verrijking aan je huis, maar beschermt het hele jaar door je tuinmeubelen en accessoires. Heeft een isolerende werking en levert een waardevermeerdering op bij de verkoop van je huis.
Tuinmaximaal is niet alleen bekend van televisie, maar is ook marktleider in Europa als het gaat om terrasoverkappingen. Ze verkopen meer dan 15.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar! Ze garanderen de laagste prijzen voor de terrasoverkapping bouwpakketten en passen de prijs aan indien je elders voor een lagere prijs iets kunt vinden. De showroom in Eindhoven is 7 dagen per week open en heeft een grootte van zo’n 500 m2. In de showroom tref je alle soorten en maten terrasoverkappingen, carports, glazen schuifwanden. Het team van Tuinmaximaal staat voor je klaar en maakt vrijblijvend een offerte voor je.
Wil je deze zomer in je eigen tuin genieten van een heerlijk glas rode wijn met een lekker frans kaasje erbij overweeg dan de luxe en mogelijkheden die een veranda met glazen dak je bieden.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo