Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement van te maken. Een paar ballonnen opblazen en slingers aan de wand hangen is zo gedaan, maar iemand echt laten voelen dat hij of zij die dag het middelpunt is daar komt natuurlijk wel iets meer bij om de hoek kijken. De uitnodigingen zijn verstuurd je hebt de muziek geregeld en ook de catering is dik voor elkaar en wil je juist aan de ontvangst van het feestvarken een extra dimensie geven. Hoe chique is het om dan een rode loper neer te leggen en afzetpaaltjes te plaatsen! Als een echte filmster zal jouw gast die avond zijn entree maken op het door jou georganiseerde feest. Er bestaan verschillende soorten afzetpaaltjes je kunt kiezen voor paaltjes met uittreklint, al zijn deze meer geschikt om een drukke rij mensen voor de kassa in bedwang te houden. Maar is er ook het mooie RVS afzetpaaltje met koord waar je een absolute chique entree mee creeert.
Slaag je niet in de feestwinkel om de hoek neem dan een kijkje op de website van rodelopers.com en zie welke mogelijkheden er bestaan om van een gewoon feest een echt chique evenement te maken. Het begon in 2007 allemaal met de levering van rode lopers, maar hebben ze hun assortiment de afgelopen jaren flink uitgebouwd. Inmiddels zijn ze ook leverancier van o.a. beursvloeren, kunstgras, bouwtapijt en de welbekende (rode) lopers! Een jong en enthousiast team draagt er de zorg voor dat het aankoopproces voor de klant naar tevredenheid zal verlopen. Dus ben je opzoek naar iets origineels voor een verjaardag, trouwerij, beurs etc., bedenk dan is of een rode loper of afzetpaaltjes iets bij kunnen dragen om jouw evenement net iets chiquer aan te kleden.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo