Met je vrienden naar festivals deze zomer? Huur je eigen touringcar, helemaal hip!

Met je vrienden naar festivals deze zomer? Huur je eigen touringcar, helemaal hip!
Festivals bezoeken is een combinatie van sfeer, de optredens, je vrienden, de stalletjes de wei en ontmoet je mensen die van dezelfde muziek houden. Het is best moeilijk uit te leggen het is gewoon iets wat je een keertje moet ervaren. Festivals zijn niet alleen maar optredens van je favoriete muzikanten, maar is het samenzijn net zo belangrijk. Heerlijk genietend op een zomerse dag met al je vrienden languit in de wei met een festival biertje erbij! Hoe leuk en gezellig is dat dan wel niet!
Bij concerten, festivals en andere grote evenementen is het door de drukte vaak lastig om de auto ergens te parkeren en moet je meestal nog een end lopen eer je op plaats van bestemming bent. Stel je gaat met een grote groep naar een concert van de Toppers in de Arena. De Arena heeft gelukkig meer dan genoeg parkeerplaatsen, maar liggen deze wel verspreid over meerdere locaties. Het zou dan ook veel leuker zijn als je met zijn allen tegelijk aankomt en je je direct in het feestgedruis kunt storten wat zich op voorhand buiten het stadion al afspeelt.
Tegenwoordig zie je dan ook steeds vaker dat grote gezelschappen al de rompslomp van het zelf opzoek gaan naar een parkeerplaats overslaan en heel luxe een touringcar inclusief chauffeur huren. Geen gezeur met het vinden van parkeerplaatsen, iedereen kan desgewenst een borreltje drinken, kom je allemaal tegelijk aan en kan het feest direct beginnen. Een touringcar kun je natuurlijk ook huren als je gezellig met de hele familie een dag op pad gaat of bijvoorbeeld met de sportvereniging een spannende finale wedstrijd wil bezoeken.
Bak Reizen verhuurd touringcars van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Je kunt op stap met groepen van 16 tot wel 5000 personen in binnen en buitenland. Je zit niet opgepropt met vrienden in een personenauto, maar heerlijk luxe in een touringcar voorzien van airco, koelkast, toilet en stoelen met verstelbare leuningen. En ook niet onbelangrijk een ervaren chauffeur die er alles aan zal doen zijn passagiers weer veilig thuis af te zetten. Ga je binnenkort naar een festival met je vrienden, denk dan is na over een touringcar huren.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo