Auto importeren gebeurt steeds meer, hier 5 tips voor het berekenen van je BPM bij import uit Duitsland.

Auto importeren gebeurt steeds meer, hier 5 tips voor het berekenen van je BPM bij import uit Duitsland.
BPM is de belasting van personenautos. Als je in Nederland woont betaal je BPM voor de aanschaf van een nieuwe personenauto, motor of een bestelauto. Dit geldt ook voor autos die worden geimporteerd vanuit het buitenland. Autos importeren uit het buitenland wordt steeds populairder, misschien heb je er zelf wel is over na zitten denken om een auto uit Duitsland te importeren naar Nederland. Stel je wilt een auto importeren vanuit Duitsland, wees er dan op voorbereid dat je te maken krijgt met een bewerkelijk proces. Het importeren is iets wat particulieren niet vaak doen en meestal overlaten aan autohandelaren en dealers. Waarom willen we een auto uit Duitsland? Autos uit Duitsland hebben ten opzichte van de in Nederland verkrijgbare autos voor hetzelfde geld veel meer luxe! En kan de aanschaf van een nieuwere auto uit Duitsland soms wel 5000 euro goedkoper zijn dan in Nederland.
Das Import heeft de afgelopen 15 jaar duizenden autos geimporteerd, kennen het proces en weten waar de valkuilen liggen. Ze hanteren een transparante werkwijze en begeleiden je graag bij de import van de door jou gewenste auto. Ook wanneer je de auto zelf wilt importeren kun je ze om ondersteuning vragen, denk hierbij aan koerslijst, taxatie, kenteken en zeker niet onbelangrijk je BPM aangifte rapport. Op de website vind je een duidelijke uitleg en wel meer dan 5 tips over hoe je de BPM kunt berekenen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je te veel BPM betaalt. Alvorens je een beslissing neemt over te gaan tot de koop van een import auto is het advies eerst je BPM berekenen. Zonder verplichtingen kan Das Import je hiermee op weg helpen. Heb je op het internet een auto gezien die je interesse opwekt dan kunnen ze vrijblijvend een indicatie van het totale kostenplaatje voor je verzorgen. Een veilige manier waarin je uiteindelijk zelf de beslissingen neemt, maar er wel een deskundige over je schouder meekijkt om je te behoeden voor valkuilen. Neem een kijkje op de website en zie welke diensten ze je kunnen verlenen in jouw zoektocht naar die ene mooie importauto.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

maart 2017
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo