De leukste gadgets

De leukste gadgets
Ben je in het bezit van een tablet dan weet je dat je hiermee hetzelfde kunt doen als een laptop. De tablet kent een aantal voordelen ten opzichte van de laptop. Zo is hij klein in formaat, weegt hij nauwelijks iets en heb je geen keyboard nodig want bedien je hem gewoon met je vinger. Een tablet is super gemakkelijk te gebruiken in de trein of de bus en ook ideaal om mee te nemen op vakantie, omdat hij weinig ruimte inneemt in je tas of koffer. Naast leuke vakantiekiekjes maken is hij ook handig om videos af te spelen, boeken te lezen of de kinderen een spelletjes mee te laten spelen. We zien hem ook steeds vaker tevoorschijn komen voor zakelijk gebruik, want zijn er inmiddels voor elk platform voldoende applicaties en diensten beschikbaar. Vind je het prettiger om met een keyboard te werken, omdat je bijvoorbeeld lange e-mails moet tikken dan kan dat door een optioneel keyboard aan te schaffen. Net als voor de mobiele telefoons zijn er ook voor de tablets veel accessoires op de markt. Met de tablet autohouder is een urenlange vakantierit voor de kleintjes onder ons geen enkel probleem meer en is het zeer relaxed dat ze op de achterbank door een spannende film geentertaind en afgeleid worden. Naast de autohouder zijn er bijvoorbeeld ook statief-, muur-, tafel- en bed houders voor de tablet.
Ben je in het bezit van een tablet dan is het verstandig deze te beschermen tegen vallen, krasjes, schade en stof. Shop 4 Tablethoes heeft een uitgebreid assortiment tablet accessoires, waaronder ook de perfecte beschermers. Ben je op zoek naar een echte gadget dan zit je bij Shop 4 Tablethoes goed, want zijn de merken in het assortiment geselecteerd aan de hand van de populariteit en release date. Of je nu van hout, dieren, bloemen, natuur, steden, streepjes of stipjes houdt in ieder print is wel iets te vinden. Een ongelukje zit in een klein hoekje en moet je er natuurlijk niet aan denken dat een scherp voorwerp in je tas schade toebrengt aan je tablet. Neem dus geen risico en gebruik een tablet hoesje om je tablet ter bescherming.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

februari 2017
m D w d v Z Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo