Duurzame oefenbroekjes van Nappys

Duurzame oefenbroekjes van Nappys
Het zit in onze genen om de kleintjes onder ons goed te verzorgen. We stoppen ze in bad, wassen de haartjes en verzorgen de huid.  Als ze dan lekker schoon zijn doen we ze een schone luier, geven ze de fles en stoppen en stoppen ze in hun bedje.  Luiers zijn een belangrijk onderdeel van de verzorging, want is de huid van de kleintjes kwetsbaar. Als we ze te lang in een natte of vieze poep luier laten liggen kun je een hoop ellende veroorzaken. Om dit te voorkomen verschonen we de kleintjes met regelmaat en smeren we de billetjes in met zinkzalf om luieruitslag te voorkomen.
Sinds een aantal jaar zijn we massaal overgegaan op het gebruik van de welbekende wegwerpluier. Een luier die voordelen, maar ook zeker kent nadelen. Voor onderweg, of heeft je kindje dunne ontlasting, dan zijn de wegwerpluiers hartstikke handig en schelen je een hoop was.  Maar! Voor dagelijks gebruik hebben ze best wel wat nadelen. Wegwerpluiers hebben een absorberend vermogen en voelen de kindjes nauwelijks dat ze nat zijn na een plasje. Uit onderzoek is gebleken dat deze kinderen daardoor ook minder snel zindelijk worden en ze vaker last hebben van huiduitslag of niet tegen de absorberende bestanddelen kunnen. Daarnaast kosten wegwerpluiers je ongeveer tussen de 25 à 30 euro per maand. De ouderwetse katoenen wasbare luier heeft een complete metamorfose ondergaan en is vandaag de dag niet alleen hip, maar ook zeker populair. Steeds meer mensen maken de keuze terug te gaan naar het gebruik van de wasbare katoenen luier, omdat hij milieuvriendelijk en uiteindelijk goedkoper is in gebruik. Wist je dat voor wegwerpluiers per kind 6 bomen gerooid worden en 67 liter ruwe olie verwerkt wordt tot plastic!  En met het gebruik van een katoenen luier op de huid niet blootgesteld wordt aan absorberende en chemische stoffen.  Al met al best is het overwegen waard na te denken of het continu gebruik van wegwerpluiers wel zoveel voordelen heeft als we denken. In wasbare luiers hoef je maar 1 keer te investeren en betalen ze zichzelf snel terug doordat je bespaart op de terugkerende aanschafkosten van wegwerpluiers!  Met ​Nappys oefenbroekjes ​ is je kind dan ook zo zindelijk!
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

januari 2017
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo