Zelf maken van sigaretten

Zelf maken van sigaretten
Tabak werd tot aan het einde van de negentiende eeuw voornamelijk gepruimd, gesnoven en in pijpen gestopt. Rond 1880 werd in Amerika een machine uitgevonden waarmee grote hoeveelheden sigaretten werden geproduceerd en werd het roken van sigaretten al snel een “modegril”. Europa kreeg hier lucht van en werden concurrerende merken als Marlboro en Philip Morris op de markt gebracht en verscheen in 1930 de eerste filtersigaret. De jaren vijftig en zestig waren de topjaren voor de tabaksindustrie, want rookte nog zo’n 60% van de (volwassen) bevolking. Ontdekkingen over de gezondheidsrisico’s van roken bracht hier verandering in en zijn er tot vandaag de dag veel voorlichtingscampagnes om mensen te laten inzien te stoppen met roken.
Voor velen is roken nog steeds populair, maar wel duur! Ieder jaar gaan de prijzen van de pakjes sigaretten fors omhoog. Gelukkig is er voor de roker een alternatief goedkoper te roken door de sigaretten zelf te maken. De sigarettenmaker, ook wel hulzenstopper genoemd is een essentieel handmatig hulpmiddel om zelf sigaretten te maken. Met een klein apparaatje kun je thuis heel eenvoudig je eigen sigaretten maken. Daarnaast heb je alleen maar hulzen en een pot tabak nodig die je vrijwel bij iedere tabakswinkel of benzinepomp kunt kopen. Vind je dit teveel werk dan kun je ook een sigarettenmachine aanschaffen die achter elkaar sigaretten schiet. Je doet een pluk tabak in het tabaks reservoir schuift een huls aan en met een druk op de knop schiet hij als het ware de sigaret.  Door zelf je sigaretten te maken bespaar je tot wel 24 eurocent op een gekochte sigaret, hetgeen op jaarbasis toch wel heel veel geld is.  Stel je rookt 19 sigaretten per dag (1 pakje) dan bespaar je door ze zelf te maken 1657 euro per jaar.
Sigarettenmakers zijn over het algemeen in veel winkels te koop en ook online. Sigarettenmakershop.nl is een online webshop waar je alles kunt kopen voor het maken van je eigen sigaret en heeft de grootste collectie sigarettenmakers in huis van de Benelux. Wil je niet stoppen, maar wel besparen met roken neem dan een kijkje op de website van sigarettenmakershop.nl.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

januari 2017
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo