Ventilatiesystemen voor een gezonde leefomgeving

Ventilatiesystemen voor een gezonde leefomgeving
Een goed ventilatiesysteem is van essentieel belang in huis. We houden niet alleen nare luchtjes, maar ook condens en schimmels buiten de deur. Vochtige en verontreinigde lucht is slecht voor de gezondheid en kan hoofdpijn of zelfs ademhalingsproblemen veroorzaken. Naast gezondheid is vocht ook niet bevorderlijk voor voor het interieur. Een raam openzetten is altijd goed, maar niet altijd voldoende. In de winter als het koud is houden we de ramen liever gesloten, want we stoken natuurlijk niet voor heel de buurt. Al is het zo dat verse lucht welke rechtstreeks van buitenaf komt de minste vervuiling heeft, omdat deze niet niet de kanalen van het ventilatiesysteem passeert treed er wel sneller tocht op en zal de lucht kouder zijn. De meeste huizen in Nederland worden opgeleverd met een ventilatiesysteem. Bij de al wat oudere huizen is het raadzaam te checken of a: het systeem nog goed werkt en niet vol met vuil zit en b: of de afzuiging nog voldoet aan de inhoud van het huis. Kanalen die vervuild of soms zelfs verstopt zitten vormen een gevaar voor de gezondheid. De kans dat bij achterstallig onderhoud de luchtverversing afneemt, kan er voor zorgen dat het systeem in plaats van verse lucht bacterien en schimmels je huis in blaast. Heb je last van condens of schimmelvorming laat dan zeker je ventilatiesysteem is controleren!
Ventilatieshop is in 2015 gekozen als beste webwinkel in de categorie klussen & doe-het-zelf en in 2016 uitgeroepen tot de grootste online aanbieder van ventilatie  -artikelen. Ontstaan vanuit een installatiebedrijf met de benodigde kennis van koelen, verwarmen en ventileren hebben ze een eigen team klaar staan voor degene die een installatie wil laten doen. Doordat de vraag van professionele luchttechnische producten van de doe-het-zelver steeds groter werd opende ze in 2011 een webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment dat toegankelijk is voor iedereen. Problemen in huis en op zoek naar mechanische ventilatie? Geen probleem, want is de webshop 24 uur per dag, 7 dagen in de week open en worden de door jou benodigde producten binnen 24 uur geleverd.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

januari 2017
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo