Het nut van verschillende elleboogbraces en voorkom klachten!

Het nut van verschillende elleboogbraces en voorkom klachten!
Veel pijnklachten aan de elleboog ontstaan door overbelasting. Sommige sporters zijn helaas bekend met de tennis- of golfarm, maar ook de huisvrouw kan door overbelasting flinke belemmeringen ervaren door een pijnlijke tennis- of golfarm. Er bestaan meerdere manieren om deze klachten te behandelen. De huisarts kan je doorverwijzen naar een fysiotherapeut of bij ernstige klachten het besluit nemen een cortison injectie te geven. Een elleboogbrace is een druk gevende brace die ondersteuning biedt bij elleboogklachten. Wanneer je een elleboogbrace draagt zal deze de pijn verlichten en het herstel bevorderen van de elleboog. Bij pijnklachten kun je je spieren en gewrichten met behulp van deze brace weer optimaal bewegen en misschien zelfs een bezoek aan de fysiotherapeut, injectie of een operatie voorkomen. Met een elleboogbrace is het dus gewoon mogelijk te blijven sporten en alle andere dagelijkse handelingen uit te voeren. Elleboogbraces worden niet alleen gebruikt voor een tennis- of golfarm, maar zijn ook ideaal na een operatie, bij reuma of peesblessures. Blijf bij klachten niet te lang doorlopen de aanschaf van een passende brace is een kleine moeite!
Bij Monozorg.nl vind je vele soorten zorghulpmiddelen, waaronder ook verschillende types elleboogbraces. In de webwinkel vind je meerdere soorten en modellen die door middel van compressie de pijn verminderen en doorbloeding verbeteren. Door de banden kan een bepaalde mate van bewegings beperking worden ingesteld, zodat overstrekken wordt voorkomen. Let er altijd op dat elk type is ontwikkeld voor bepaalde type elleboogklachten! Een brace is over het algemeen eenvoudig zelf aan te brengen en tref je bij de aankoop altijd een uitleg in de gebruiksaanwijzing. Uit eigen ervaring, dat het bestaan van veel hulpmiddelen vaak nog onbekend is, is Monozorg opgericht. Ze zijn ervan overtuigd dat met een passend zorghulpmiddel veel ongemak, pijn en inspanning kan worden voorkomen en leveren hun producten in Nederland en Belgie. Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en de levertijden kort.
Blijf niet langer met klachten lopen en kijk in de webwinkel van Monozorg welke zorghulpmiddelen ze je aanbieden.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

januari 2017
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo