Survival benodigdheden voor beginners

Survival benodigdheden voor beginners
Hou je van avontuur, een actieve vakantie, of gewoon lekker bezig zijn in de vrije natuur met vissen? Dan is een goede uitrusting van levensbelang. Ben jij die sportieveling die in het buitenland een grote klimtocht door de bergen gaat maken en verblijf je in de wilde natuur? Heb je maanden getraind en is je conditie top? Dan volgt nu de volgende stap namelijk het aanschaffen van je uitrusting, want alleen met een goede conditie kom je er natuurlijk niet. Je hebt je ongetwijfeld al voorbereid en vast en zeker ook al een checklist gemaakt van welke levensbehoeftes mee moeten. Zonder rugzak, slaapzak, veldfles, regen- en bergschoenen, zakmes, lepel en bijvoorbeeld een gasbrander of lightsticks kun je niet op pad. Ook voeding is van essentieel belang, want tijdens het lopen of klimmen verbruikt je lichaam je veel energie. Gelukkig is er vandaag de dag in veel outdoorwinkels speciale voeding te koop, zodat je in the middle of nowhere niet afhankelijk bent van een supermarkt.
Bushcraftshop is een webshop waar je meer dan 500 producten kunt kopen voor bushcraft, survival en outdoor activiteiten. Ze begrijpen als geen ander dat het voor hun klanten erg handig is de benodigde uitrusting online te bestellen en bieden je daarom ook online een uniek en bijzonder assortiment producten aan. Van slaapzakken, sokken, ehbo-sets tot overheerlijke maaltijden als appel- en peren compote met kaneel (ontbijt of lunch) tot Indische kip met rijst (diner). De producten die ze leveren zijn afkomstig uit wel 12 verschillende landen over de hele wereld en wordt er door Bushcraftshop strenge eisen gesteld aan de producten. Kledingstukken zijn van hoge kwaliteit en proberen ze de prijs/kwaliteitsverhouding zo optimaal mogelijk te houden voor de klant. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk advies dan is dit geen enkel probleem, want is er een kleine showroom ingericht die op afspraak te bezichtigen is.
Ben je een bushcraft beginner en wil je je verblijf in de natuur zo aangenaam mogelijk maken bezoek dan de webshop Bushcraftshop.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

december 2016
m D w d v Z Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo