De voordelen van een schutting in je tuin

De voordelen van een schutting in je tuin
In Nederland houden we niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis van privacy. Vele van ons wonen in een rijtjeshuis met een aangrenzende tuin van de buren. Goed contact met de buren is leuk, maar enige privacy als we in de tuin zitten of liggen vinden we ook belangrijk. Schuttingen als tuinafscheiding bieden hierin de perfecte uitkomst. Je kunt kiezen voor een natuurlijke omheining met bomen of bijvoorbeeld coniferen, maar weet dat dat veel onderhoud vergt en ongedierte aantrekt. Schuttingen als tuinafscheiding bieden een perfecte privacy. Met een hoogte van ca. 2 meter hou je nieuwsgierige buren en voorbijgangers buiten je tuin!
Op het gebied van schuttingen is er veel te verkrijgen. Vandaag de dag vinden we het leuk om binnen door te trekken naar buiten en besteden we ook steeds meer aandacht aan de inrichting van onze tuin. Afhankelijk van wat je mooi vindt kun je kiezen uit onder andere houten of betonnen schuttingen, maar zie je tegenwoordig ook steeds meer draad schuttingen, steenkorven en wood composiet schuttingen als tuinafscheiding. Composiet schuttingen zijn zo goed als onderhoudsvrij en erg duurzaam. 1 keer per jaar even poetsen met een beetje groene zeep, tuinslang erop en klaar! Composiet rot niet en gaat ook niet verkleuren. Met de aanschaf van een composiet schutting kies je voor duurzaamheid en kwaliteit en heb je er een leven lang profijt van. Een composiet schutting is een fantastisch alternatief voor hout. Composiet schuttingen zijn leverbaar in verschillende kleuren en natuurlijke designs.
Woodcomposiet is leverancier van onder andere composiet schuttingen, composiet tuinschermen, composiet terrasplanken. Je kunt online een bestelling plaatsen of inspiratie opdoen in hun mooie showroom in Heerhugowaard. Met een magazijnruimte van 4.000 m2 hebben ze een grote voorraad en kunnen ze hun producten snel leveren. Heb je geen zin om ieder jaar de schuttingen te olien of te beitsen of de heg met de heggenschaar te fatsoeneren? Verdiep je dan is in composiet schuttingen in je tuin.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

december 2016
m D w d v Z Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo