Deze luxe kippenhokken zorgen er voor dat je kippen prima kunnen vertoeven!

Deze luxe kippenhokken zorgen er voor dat je kippen prima kunnen vertoeven!
We kennen verschillende soorten kippen(rassen). Vleeskippen, de naam zegt het al zijn kippen die worden gefokt voor vlees. De legkippen worden gefokt om veel en vooral lekkere eieren te leggen en kippen die niet gefokt worden voor eieren of vlees noemen we de sierkippen. De maximale leeftijd van een kip is afhankelijk van het ras. De ‘gewone’ bruine kippen worden vaak niet ouder dan een jaar of drie. Maar sommige rassen kunnen wel twintig jaar oud worden.
Een kippenhok is een binnenruimte waar de kippen kunnen rusten, slapen, eieren leggen en bijvoorbeeld schuilen als het regent of noodweer is. Tegenwoordig zijn de kippenhokken een aanwinst voor in je tuin, want zijn ze te leuk om te zien en zijn ze voorzien van alle gemakken voor jouw kippen. Bij de aanschaf van een kippenhok moet je goed op een aantal zaken letten. Het hok moet voldoende verlicht en verlucht zijn. Ventilatie van droge en frisse lucht is echt belangrijk. Kippen kunnen slecht tegen tocht en is een vochtig hok ongezond voor de kip. Daarnaast is vocht ook slecht voor de houten constructie van het hok en zal deze sneller rotten. Zorg dat er dakleer op het dak aanwezig is, zodat dit regenwater tegenhoudt. Kijk of een hok goed schoon te maken is door middel van een schuiflade. Zo voorkom je namelijk dat het ratten en ander ongedierte aantrekt.
GrootPlezier is de grootste leverancier in Europa van houten dierenverblijven voor kippen, konijnen, honden en vogels. Naast productkennis hebben ze een ruime eigen voorraad om de klant mee van dienst te zijn. De kippenhokken zijn leverbaar in verschillende afmetingen en diverse prijscategorien. Een enthousiast team staat dagelijks voor je klaar en worden de door jou bestelde producten razendsnel geleverd! Wil je met de kippen op stok? Zorg dan snel dat ze een eigen luxe kippenhok hebben waar ze de nacht in alle rust door kunnen brengen.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

december 2016
m D w d v Z Z
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo