Welke LED lamp moet ik kiezen?

Welke LED lamp moet ik kiezen?
Wist je dat een LED lamp ongeveer 80% minder stroom gebruikt en jaren meegaan? Wil je bezuinigen dan is de LED lamp absoluut iets om is over na te denken.  Het is bewezen dat een kwalitatief goede LED lamp tussen de 30.000 en 50.000 uren mee gaat, wat zo’n 8 keer langer is als de spaarlamp. Groot voordeel van LED verlichting is dat je meteen licht hebt een spaarlamp moet eerst opwarmen eer hij op volle lichtsterkte is.  Waar de LED lamp jaren geleden een koel witte verlichting was is hij nu verkrijgbaar in vele warmte tinten. Door middel van een speciale dimmer zijn de lampen zelfs dimbaar, hetgeen op de verpakking van de lamp staat.  Of je een LED lamp nu 10 of 20 keer per dag aan en uit zet maakt bij deze lampen niet. In tegenstelling tot andere lampen gaat dit niet ten koste van de kwaliteit, zoals dat bijvoorbeeld bij spaarlampen het geval is.  Ook wordt hij niet gloeiend heet de warmteontwikkeling bij een LED lamp is namelijk veel lager.  In aanschaf is het een lamp die duurder is, maar valt dit weg tegen de enorme besparing die je doet op je energienota.  De kwaliteit van LED verlichting kan wel verschillen en is afhankelijk van bepaalde eigenschappen van LED verlichting.
Elektroshop is een website die is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf. Sinds 1997 zijn ze actief bezig elektromaterialen en verlichting te verkopen via het internet.  Zo tref je een groot assortiment ​LED verlichting bij Elektroshop.nl
​ welke met alle gemak online te bestellen is. Ze bestaan niet alleen op internet ze hebben namelijk ook een winkel waar de artikelen op voorraad liggen en kunnen daardoor snel leveren. Zowel particulier als zakelijk kun je er terecht en bieden ze de producten aan tegen scherpe prijzen.
Besparen op je besteedbare budget kan op een simpele manier. Vervang de huidige lampen door LED lampen en lach je energierekening toe! Neem snel een kijkje op de website van Elektroshop.nl
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

oktober 2016
m D w d v Z Z
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo