De klassieke sigarettenmaker wint opnieuw populariteit

De klassieke sigarettenmaker wint opnieuw populariteit
Roken is tegenwoordig een dure aangelegenheid en wordt ieder jaar alleen maar duurder. Wetende dat het slecht is voor de gezondheid is stoppen voor veel rokers nog geen optie. Zelf sigaretten maken wint dan ook steeds meer populariteit. Een kant en klare gekochte sigaret kost gemiddeld 0,33 cent, terwijl een eigen gemaakte sigaret zo’n 0,09 cent kost.  Met de aanschaf van een sigarettenmaker, hulzen en blik tabak maak je in 1 handomdraai je eigen pakje sigaretten en bespaar je veel geld.  Er zijn natuurlijk verschillende manieren om geld te besparen met roken. Zo kun je in goedkope supermarkten het huismerk sigaretten kopen, shag roken in plaats van sigaretten of ze bijvoorbeeld tax free kopen. Toch wint zelf sigaretten maken met een sigarettenmaker het verreweg qua prijs en heb je daarnaast ook altijd voorraad in huis.
Er zijn 2 technieken om zelf sigaretten maken, sigaretten kunnen gemaakt worden door middel van een elektrische of handmatige sigarettenmachine. Er zijn elektrische machines die 1 sigaret per keer maken, maar ook machines die meerdere sigaretten per keer maken. Met de handmatige sigarettenmachine maak je 1 sigaret per keer. Verschil om een sigaret te maken is er nauwelijks, behalve dat de aanschaf van een handmatige machine goedkoper is. Veel sigarettenmerken verkopen vandaag de dag tabak in blik die verkrijgbaar zijn in de tabakswinkel of supermarkt. Wil je nog goedkoper gaan dan zul je in België moeten kijken, want daar zijn de potten met tabak goedkoper als in Nederland.
Wil je je eigen sigaretten maken dan heeft ​Sigarettenmaker voor jou sigarettenmakers in huis die online te bestellen zijn. De 2 eigenaren van dit bedrijf zijn zoals ze zelf zeggen “tech-freaks”. Hun doel is de klant goede, maar relatief goedkope tech-producten aan te bieden en te leveren met een prijs- kwaliteitsverhouding die scherp is.  Is stoppen met roken voor jou geen optie, maar zou je wel geld willen besparen? Neem dan snel een kijkje op de website en zie dat naast sigarettenmakers ze nog veel meer leuks in hun online winkel hebben met betrekking tot sigaretten!
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

oktober 2016
m D w d v Z Z
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo