Comfortabel slapen

Comfortabel slapen
Je hebt besloten een nieuwe matras te kopen. Voordat je deze aanschaft is het belangrijk op voorhand te bepalen wat voor type matras je wilt. Je kunt vooronderzoek doen door in winkels wat matrassen te voelen door erop te gaan liggen, maar je kunt ook informatie inlezen op internet over wat het beste bij je past.  Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten,want zo kan een Latex matras warm zijn en bijvoorbeeld een Pocket matras koel, of zelfs koud zijn. Je kunt je afvragen of Latex een goed materiaal is voor een matras. Het veert goed en voelt zacht aan, maar er wordt nauwelijks vocht afgevoerd vandaar dat warmte teveel blijft hangen in het matras. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen ongeveer een halve liter vocht tijdens een 8 uur durende slaap kunnen verliezen. Met deze wetenschap kun je jezelf dus afvragen of een Latex matras wel iets voor jou is.  Een matras met pocketvering  is een matras die gevuld is met veertjes die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (pockets). De pockets zorgen ervoor dat ieder veertje zich aanpast aan de vorm van je lichaam, maar de veren niet in elkaar verstrikt raken doordat ze verpakt zijn in de pockets. Vocht ventilatie levert bij de pocketmatras geen probleem op en is het een uitermate stevige matras voor mensen die het wat sneller warm hebben.
Natuurlijk spelen ook lichamelijk eigenschappen een rol bij het aanschaffen van je nieuwe matras. Denk hierbij aan je lichaamsgewicht, lengte, allergieën, rug- en gewrichtsklachten. Wist je dat het belangrijk is je matras regelmatig te keren? Hierdoor voorkom je namelijk kuilvorming. Ook is het verstandig een onderdeken op de matras te gebruiken een lekkere dikke molton van katoen houdt je matras droger en gelijk ook schoner! En ook niet onbelangrijk is een matrasbeschermer tussen je matras en bedbodem te leggen. Hiermee bescherm je je matras.
Matrasaanhuis ​ is een online webwinkel die een zeer ruime collectie matrassen in huis heeft. Veel van de matrassen uit het assortiment liggen op voorraad en kunnen binnen 1 dag geleverd worden!
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

oktober 2016
m D w d v Z Z
« sep   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo