Bereid je goed voor op de herfst

Bereid je goed voor op de herfst
Als de zomer ten einde is verwelkomen we de herfst. De natuur verandert, de kleuren van  de blaadjes van de bomen veranderen en vallen langzaam maar zeker van de bomen af.  Grote temperatuursverschillen steken de kop op, want zo kan het licht vriezen maar kunnen  er ook mooie nazomerse dagen ontstaan. Vele vruchten en zaden zijn klaar om geoogst te  worden, trekken de vogels naar het zuiden en zoekt de egel een plek voor zijn winterslaap.  Niet alleen moeder de natuur, maar ook wij mensen passen ons aan. Langzaam aan bergen  we de zomerkleding op en zoeken we gepaste kleding die ons de herfst door laat komen.
De mode van McGregor wordt eigenlijk al meer dan 90 jaar geďnspireerd door sport en de  Amerikaanse college achtige cultuur. Het begon allemaal in Schotland. De ondernemer  David Doniger die onderdeel uitmaakte van de zogenaamde McGregor clan vertrok eind  vorige eeuw naar Amerika. David had gevoel voor stijl en zaken doen en richtte in 1921 in  New York McGregor, een sportieve kledinglijn voor mannen op. Door duurzame producten  te gebruiken en bont uit het assortiment weg te laten werd McGregor succesvol en breidde  zich  in de loop de jaren uit met een dames en kinderlijn.
De zomercollectie heeft inmiddels plaats gemaakt voor een prachtige herfstcollectie. Zo zijn  er o.a. heren vesten verkrijgbaar in verschillende varianten en stijlen. Met een trendy herenvest van McGregor kom je als man absoluut fashionable voor de dag en zul je er door  de kwaliteit jarenlang plezier van hebben. Om een casual look te creëren kun je denken aan  een T­shirt met een fijn gebreid vest, maar er zijn ook vesten die prachtig te combineren zijn  met een overhemd en blazer voor een business look.  Wil jij er deze herfst top bijlopen neem dan een kijkje op de website van ​McGregor en laat je  inspireren door de prachtige collectie heren­, dames­ en kinderkleding, schoenen en overige  bijbehorende accessoires!  Door je  op de website aan te melden voor de nieuwsbrief  ontvang je ook nog een 10 euro kortingsbon.
RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

september 2016
m D w d v Z Z
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo