Je eigen restaurant beginnen

Je eigen restaurant beginnen

Wat leuk en van harte gefeliciteerd! Je hebt besloten een eigen restaurant te beginnen.   In een restaurant gaat de klant het liefst opzoek naar een unieke ervaring, wat voor iedereen  weer anders is. Zo bezoekt de een het liefst een fastfood restaurant en gaat de ander liever  naar een top­, luxe­ of casual restaurant. Als je een eigen restaurant start is het belangrijk op  voorhand te bepalen op welke doelgroep je jezelf wilt richten. Je bent de afgelopen weken  dan ook vast druk bezig geweest je te oriënteren hoe je jouw restaurant in wilt richten. De  inrichting is een belangrijk item, omdat dit de beleving van de klant kan beïnvloeden.  Misschien is het raadzaam een aantal collega’s die een zelfde restaurant concept als jou  hebben te bezoeken om inspiratie op te doen. Op deze manier kun je ervaren hoe de gast  zich zal voelen in jouw restaurant.  Met het maken van een moonboard zet je een eerste beleving op papier, suggereer je  ideeën die vervolgens je creativiteit weer bevorderen, waardoor je een visuele leidraad krijgt.   Klanten die bij jou komen eten willen niet alleen een lekker gerecht, maar ook een gezellige  sfeer en all etend ook genieten van de omgeving waar ze zich bevinden.

Een volgende stap kan zijn het uitzoeken van ​ horeca apparatuur.  ​ Een goede wijn wil je  natuurlijk op de juiste temperatuur serveren en heb je een goede sapcentrifuge nodig als je  vers geperste sappen wilt aanbieden. Ook de vaatwas en glansspoelmachines zullen een  grote bijdrage leveren om jouw restaurant tot een succes te brengen. Hygiëne is uiterst  belangrijk en moeten de borden en glazen schoon en glanzend op de tafels staan.   In ​ keuken apparatuur ​  is veel verkrijgbaar en kun je op internet diverse groothandels  bezoeken en een keuze maken voor hetgeen je nodig hebt. Goed gereedschap maakt het  halve werk! Om een lekker gerecht te bereiden heb je de juiste pannen, kook­, grill, of  bakplaten nodig. Op dit gebied is veel verkrijgbaar en is het goed jezelf te verdiepen in wat  jouw keuken hierin verreikt.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

augustus 2016
m D w d v Z Z
« jul   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo