Gezond leven is niet zo moeilijk

Gezond leven is niet zo moeilijk

Gezond leven heeft veel voordelen en wat kun je doen om een gezonde levensstijl aan te meten. Als je gezond leeft zul je meer energie hebben, je weerstand verhogen, minder vaak ziek zijn en op gezond gewicht blijven. Gezond en verantwoord eten, bewegen, niet roken en ook niet onbelangrijk een goede nachtrust zijn van essentieel belang als we het over een gezonde levensstijl hebben. Eet meer verse groente, fruit, vezels en volkoren producten, laat fastfood producten staan deze bevatten namelijk vaak teveel suiker, vet en zout. Door gezond te leven zul je beter in je vel zitten en meer zelfvertrouwen krijgen. Bij regelmatig sporten zul je steeds meer aankunnen. Begin je bijvoorbeeld met 1 kilometer hardlopen loop je een maand later misschien wel met gemak 5 kilometer. En met meer energie en een betere conditie kun je de dag ook beter aan.

Honderden soorten dieten zijn er inmiddels uitgevonden. Als je het internet opgaat zul je ontelbare sites vinden die je een steuntje in de rug geven over hoe af te vallen en/ of hoe gezonder te leven. Eigenlijk komen de meeste dieten op hetzelfde neer, je neemt minder calorieen en of koolhydraten in en verliest vervolgens gewicht. Het punt is vaak alleen welk dieet het beste bij je past. Zo helpt bij de een een sap kuur, shakes of afslankrepen en moet de ander door middel van punten calorieen tellen of zijn voedingspatroon laten bepalen door een dietiste.

Heb je het voornemen gezonder te gaan leven en wil je afvallen dan is afvallen.nl een leuke site om te bezoeken. Je kunt er gratis 100 afslanktips downloaden, vind je er allemaal leuke  tips over sport en bewegen, voeding en recepten, dieetplannen en zelfs een personal trainer die je kan inspireren. Twijfel niet langer en kies net als vele andere voor een gezonder leven. Afvallen zit hem niet alleen in het eten, maar ook zeker in gezond bewegen. Begin vandaag nog en ervaar hoe heerlijk het is om goed te kunnen slapen, je meer kunt ontspannen en bewegen ook goed is voor de stofwisseling.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juli 2016
m D w d v Z Z
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo