De E-sigaret kan je helpen met stoppen met roken

De E-sigaret kan je helpen met stoppen met roken

Bij het roken van sigaretten zit het grote gevaar in de teer, de koolmonoxide en nicotine. In teer zitten stoffen die kankerverwekkend en schadelijk zijn en is nicotine verslavend. Gewoon stoppen! Dit is makkelijk gezegd, maar voor de doorgewinterde roker vaak een moeilijke opgave. Heb je toch plannen en het goede voornemen te stoppen met roken, denk dan is na over een E-­sigaret.  Door een  E-­sigaret (elektronische sigaret) te gebruiken krijg je geen teer, koolmonoxide en radioactieve stoffen meer binnen. De E-­sigaret is dan ook ongeveer 95% minder schadelijk! De verslaving zit hem vaak ik de nicotine en geeft een E-­sigaret je de mogelijkheid het nicotine percentage langzaam aan af te bouwen. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk, maar ook de smaak en de aroma. Wat voor de een heerlijk is, is voor de ander misschien wel helemaal niet lekker. Stoppen met roken zit tussen je oren. Je zult waarschijnlijk in het begin best moeten wennen dat de E­-sigaret je niet hetzelfde bevredigende gevoel geeft als een tabak sigaret. Maar maak je niet druk, want binnen een paar dagen is je lichaam daar aan gewend.

E­-zmoke heeft een breed assortiment e-­sigaretten met verschillende soorten smaken en e-­liquids. Elektronisch roken is niet alleen minder schadelijk maar ook een stuk voordeliger. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten als de wegwerpsigaretten, herlaadbare en navulbare e-­sigaretten. Door de verbranding van een gewone sigaret ontstaan er veel giftige stoffen (koolmonoxide en teer), de E-sigaret produceert alleen maar waterdamp en kent geen verbranding. Alle producten van E-­zmoke worden onder de strengste internationale kwaliteitseisen geproduceerd en hebben alle keurmerken zoals het CE­keurmerk en RoHS­keurmerk. De E­-sigaret is het meest effectieve nicotine leverende product dat bestaat om het stoppen met roken te ondersteunen.

Haal alles uit jezelf en streef een gezonde levensstijl na door te stoppen met roken. Het stoppen met roken heeft veel voordelen en zal je conditie en uithoudingsvermogen vooruit gaan. Je huid en tanden zullen er frisser uitzien en hoeft aankomen geen probleem te zijn, doordat je door een groter uithoudingsvermogen beter kan sporten.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juli 2016
m D w d v Z Z
« jun   aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo