Leuke telefoon hoesjes bij shop4hoesjes

Leuke telefoon hoesjes bij shop4hoesjes

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We internetten, chatten, bellen, werken kortom doen er eigenlijk alles mee. Juist omdat we onze telefoon zo intensief gebruiken willen we er zuinig op zijn, maar zijn krassen of beschadigingen helaas snel gemaakt. Alleen al de gedachte dat er iets met je telefoon zou kunnen gebeuren, geeft je de rillingen en wil je hier ook liever niet aan denken. Omdat de hedendaagse mobiele telefoons ons hele leven bevatten doe je er wijs aan ze te beschermen met een daarvoor bestemd beschermhoesje. Ze zijn er in alle soorten, maten en materialen dus is er voor iedere telefoon wel een hoesje te vinden. Welk hoesje het beste bij jouw telefoon past is afhankelijk van je gebruik en persoonlijke wensen. Je kunt namelijk gaan voor simpel en onopvallend of juist design en zeer opvallen. Hierin is het maar net wat je leuk en handig vindt.

Telefoonhoesjes zijn o.a. verkrijgbaar in aluminium, hout, siliconen, hard plastic, stof, kunst of echt leer. Daarnaast is er ook een groot verschil in de modellen. De flip case biedt bijvoorbeeld een optimale bescherming tegen krassen, stof, vuil en stoten en beschermt dit hoesje zowel de voor als achterkant van je telefoon. De klep van dit hoesje open (klap) je van boven naar beneden. Andere vinden een book case weer handiger. De book case opent net als een boek en beschermt daardoor ook zowel de voor als achterkant. Dan is er ook nog de hard case, dit is een hoesje dat van hard kunststof, hout of andere materialen volledig op maat gemaakt is. De klikt je telefoon als het ware in de har case en beschermt daarmee de achterkant en zijkanten van je telefoon. Je scherm is met dit hoesje minder beschermt, maar kun je overwegen een screenprotector (schermfolie) te gebruiken.

Shop4hoesjes is een waanzinnig leuke online webwinkel waar je een ruime keuze hebt in allerlei telefoonhoesjes die je maar kunt bedenken. Angst dat je mobiele telefoon niet goed genoeg beschermt kan worden is nu verleden tijd! Als je de website van Shop4hoesjes bezoekt zul je verrast zijn door hun ruime en prijs aantrekkelijke aanbod hoesjes.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juni 2016
m D w d v Z Z
« mei   jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo