Duitse degelijkheid in fietsvorm, de Kalkhoff fiets

Duitse degelijkheid in fietsvorm, de Kalkhoff fiets

Na het zwemdiploma is het eerst volgende diploma wat we kunnen behalen op de basisschool het verkeersdiploma. Een Nederlands diploma wat wordt afgegeven door Veilig Verkeer Nederland aan de basisscholen groep 7 & 8 en op de fiets wordt afgenomen. We leren de kinderen niet alleen de verkeersregels, maar ook hoe veilig met de fiets de weg op te gaan. De fiets is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en gebruiken we hem voor meerdere doeleinden. Voor vele van ons dient hij als vervoermiddel van A naar B, maar zijn er ook liefhebbers die het heerlijk vinden om bijvoorbeeld met elkaar een prachtige recreatieve fietstocht te maken. Fietsen is leuk en gezond en doe je dan ook het liefst op een degelijke en vooral veilige fiets.

Kalkhoff is sinds 1919 een trotse, Duitse fietsenbouwer die ieder jaar weer toonaangevend is in innovaties. Kalkhoff fietsen worden ontwikkeld, gebouwd en getest in Duitsland en komen al jaren met de perfecte fietsen op de markt. De strenge kwaliteitseisen kunnen goed worden nageleefd, omdat productie in eigen huis plaats vindt. De modellen die ze leveren zijn sportief en uiterst betrouwbaar. Ben jij op zoek naar een nieuwe heren, dames, elektrische of bakfiets bezoek dan de online webshop van Fietsenmakerhoorn.nl. Fietsenmaker Hoorn heeft verschillende typen elektrische fietsen, tegenwoordig beter bekend als de e­bike in hun assortiment. Een ideaal vervoermiddel om langere afstanden mee te fietsen en je een extra duwtje in de rug geeft! Een fiets waarmee je milieuvriendelijk, lichter en comfortabeler fietst. Ben jij fan van Kalkhoff dan kun je bij Fietsenmaker Hoorn je hart ophalen. Naast fietsen verkopen ze ook handige fietstassen, hand gemaakte zadels en helmen van top kwaliteit, want goed fietsen doe je compleet. Een handige fietstas om een flesje drinken en je regenpak in op te bergen is dan ook geen overbodige luxe.

Nederland kent prachtige fietsroutes die liggen langs de mooiste plekjes. Wil jij er deze zomer op uit en veilig en comfortabel de weg op, neem dan snel een kijkje bij Fietsenmaker Hoorn.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

mei 2016
m D w d v Z Z
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo