Posters drukken

Posters drukken

Wist je dat de gemiddelde Nederlander ongeveer 2500 reclame prikkels per dag binnen krijgt en hij er daarvan maar ongeveer 75 in zich opneemt? We kunnen reclame via verschillende middelen binnen krijgen. De tv, tijdschriften, de krant, uithangborden, het internet, de radio, folders of posters. De tv is een handig medium, wanneer je reclame maakt op de tv dan bereik je in een korte tijd veel mensen. Een nadeel is wel dat adverteren of bijvoorbeeld een evenement aankondigen op tv erg duur is en daardoor vaak voor kleine ondernemers niet mogelijk. Een andere slimme manier om massapubliek te bereiken is iets verspreiden via reclame posters. Een groot voordeel van reclame verspreiding via posters is dat de duurzaam en bereikbaarheid 24 uur 7 dagen per week kan zijn. De krant gooien we meestal na het lezen weg, reclame op tv kan langs ons heen gaan, maar posters kunnen je dagen, weken, maanden of jaren laten hangen.

Flyerzone.nl is een leverancier van flyers, folders, posters en nog veel meer. Een deskundig team drukwerk professionals laat jaarlijks meer dan 50.000 orders passeren van zon 25.000 klanten. Ze hebben een drukkerij met honderd procent eigen productie, gratis levering, laagste prijzen en zoals ze zelf beweren de beste levertijden. Ze danken hun marktpositie door constant te innoveren in het machinepark en de logistiek en omdat ze de productie volledig in eigen hand hebben is zowel standaard als afwijkend drukwerk snel en professioneel te produceren. Online bestel je snel je eigen reclame poster en maakt het niet uit of je er nu 1, 50 of 5000 wil hebben. Het product is naar eigen keus samen te stellen in materiaal, afwerking en bedrukking. Daarnaast bedrukken ze niet alleen posters, maar o.a. ook posters drukken, ansichtkaarten, boekenleggers, deurhangers, flyers, folders en kleding. Handig te weten als je binnenkort misschien op een beurs staat. Reclameposters zijn niet alleen effectief, maar bieden vaak een hoog rendement op de investering. Bezoek de website van Flyerzone en zie welke mogelijkheden ze je bieden.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

mei 2016
m D w d v Z Z
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo