5 Interieurtips

5 Interieurtips

Heb je net een nieuw huis? Dan gaat het nu pas beginnen, want hoe ga je het inrichten. Welke bank ga je kopen, wat voor soort accessoires vind je mooi. Over smaak valt niet te twisten, maar is er tegenwoordig in iedere stijl wel iets te vinden. Door te kiezen voor een bepaalde woonstijl heb je een richtlijn om je aan vast te houden. Stel je koopt een oude boerderij dan past daar zeker een landelijk interieur bij. Heb je een modern huis dan zou je is na kunnen denken over een stak design interieur. Bedenk ten eerste welke ruimtes waarvoor gaan dienen en schets bijvoorbeeld een plattegrond. Denk ook is na over het maken van een moonboard! Soms is het best moeilijk om vast te stellen wat nu precies je stijl is. Door een moonboard te maken met knipsels uit  tijdschriften, kranten van dingen die jij mooi vind creeer je een uitgangspunt om mee aan de slag te gaan. Inmiddels heb je een beetje een idee hoe je kamers eruit gaan zien, krijgen de muren een kleurtje en heb je raamdecoratie en de vloer uitgezocht. Klaar voor de start en op pad voor meubels en accessoires!

In deze drukke dagen heb je vast de puf niet om ook nog is op pad te gaan, dus kiezen de meeste van ons ervoor online te winkelen. Houss.nl is een online shop voor thuis.  Ze leggen veel focus op de producten, waardoor je goed en duidelijk weet, welke producten je in huis haalt. De website is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt gemakkelijk bij een bepaalde productcategorie komen. Zoek je bijvoorbeeld opbergmanden, hanglampen of een  decoratieladder van het merk House Doctor dan kun je deze gemakkelijk vinden door gebruik te maken van de zoekfunctie of het navigatiemenu. Ze hebben een woonblog waar elke dag nieuwe tips op het gebied van interieur worden geplaatst. Decoreren met potten en vazen, leuk ideetjes voor aan de wand, te gekke bijzettafeltjes, back to black of stoere krukjes, allemaal tips die je misschien mee kunt nemen tijdens het inrichten van je huis.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

mei 2016
m D w d v Z Z
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo