Originele muzikale incentives

Originele muzikale incentives

Masterclass of Rhythm & Life! valt beslist onder de meest originele muzikale incentives van het moment! …een uitermate boeiend en bewust makend ritmisch programma waarbij de werknemer (en werkgever!) spelenderwijs wordt uitgenodigd om deel te nemen Vrijwel iedereen wordt er meteen door gepakt en wil gaandeweg stiekem graag meedoen. Er zijn immers weinig dingen moeilijker dan met je tengels van een drumstel af te blijven als er een voor je staat. Wat is dat toch, dat wij zo gepakt worden door ritme?!

Ritme gaat ons allemaal aan want het zit in iedereen. Het ritme van je hartslag, het onbewust mee trommelen van je vingers bij de muziek op de radio Het zijn slechts willekeurige voorbeelden maar het duidt op een oerdrift die in ieder mens verborgen zit; bij de een nauwelijks merkbaar en bij de ander stopt het maar niet!

Richard Heijerman neemt je mee op een wervelende tournee die op ritmische wijze het ontstaan van de moderne muziek en de invloed hiervan op maatschappelijke ontwikkelingen en stromingen door de tijd heen in vele boeiende facetten blootlegt. Hierbij weet hij de luisteraar vanaf de eerste aftik tot aan de laatste slag toe te fascineren met een indrukwekkend, uiterst leerzaam en vooral ook amusant programma wat men niet snel zal vergeten! Ondersteund door zijn begeleidingsband voert deze ritmekunstenaar je letterlijk mee in een muzikale rollercoaster! Zijn ervaringen als docent conservatorium en als drummer in vele theaterproducties waar onder van Paskal Jacobsen (BLOF), Ellen ten Damme, Captain Beefheart (Frank Lammers) en meerdere theatertournees met Leo Blokhuis kwamen goed van pas bij het ontwikkelen van dit ritmische hoog kwalitatieve programma.

Afrikaanse ritmes, pop, rock, jazz, blues tot en met avant avant-gardistische klanken en Arabische ritmestructuren wisselen elkaar met duizelingwekkende hoogtepunten af. Ondersteund door specifieke beelden en lichteffecten is deze Masterclass of Rhythm & life waarlijk een uiterst boeiende en leerzame ervaring voor mensen van alle culturen, leeftijden op alle niveaus!

Het hoogtepunt wordt bereikt wanneer in de slotfase van het programma interactie plaatsvindt met behulp van tientallen djembs waarbij alle grenzen in rangen en leeftijden volkomen vervagen.

Bent u u op zoek naar originele muzikale incentives dan is Masterclass of Rhythm & Life! zeker een programma wat u uitstekend zou kunnen bevallen. Het is een zeer succesvol tool om elkaar in een totaal andere setting dan men gewend is te leren kennen en… waarderen!

Richie Rich does things on stage that sound like something from the supernatural it simply isn’t possible! And then as I turn around see him doing it!! Miko Weaver. (speelde 7 jaar gitaar in The Revolution, de band van Prince)

Mail vrijblijvend voor meer informatie naar ( info@promo-team.info )dan nemen wij graag contact met u op.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

mei 2016
m D w d v Z Z
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo