Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste ziekteverwekkers worden verspreid via de †handen. Daarom leren we van kleins af aan hoe belangrijk het is om onze handen te †wassen. Gedurende de dag raak je van alles aan deurklinken, de klep van je afvalbak of †bijvoorbeeld huisdieren, maar je kunt ook verkouden zijn en meerdere keren per dag in je †handen niezen. †Onze handen zitten eigenlijk gedurende de hele dag vol met bacteriŽn. Mensen die hun †handen niet wassen zullen tijdens het bereiden van eten bacteriŽn, virussen en andere †ziekteverwekkers op je voedsel overbrengen en besmetting veroorzaken. Als jouw †afweersysteem even niet optimaal is en dan bestaat er dus een grote kans dat je ziek wordt. † Door regelmatig je handen te wassen verklein je dan ook de kans ziekteverwekkers door te †geven.

Handen wassen is hygiŽnisch, maar hoe je je handen daarna droogt is net zo belangrijk. †Natte net gewassen handen bevorderen juist de overdracht van micro-organismen van het †ene naar het andere vlak en kom je van de regen in de drup! Papier droogt de handen †behoorlijk, maar doen mensen dat na een toilet bezoek vaak korter dan wenselijk. Textiel †(handdoek) is ook goed, maar dient eigenlijk na ieder gebruik gewassen te worden. †Uit dit onderzoek is gebleken dat de minimaal benodigde handen droogtijd 4 seconden is, wat †in de praktijk vaak niet gebeurt en handen daardoor te nat blijven. †en andere optie is de handendroger. en handdroger is ideaal voor het handen drogen in †kantoorruimtes, scholen, industrie en horeca gelegenheden. †De handendroger heeft †meerdere voordelen zo is hij o.a. hygiŽnisch, afvalvrij, kostenbesparend en personeel †ontlastend. †Wil je gaan voor een goede hygiŽne neem dan is een kijkje in de webshop van XXLhoreca. † Ze zijn een van de grootste leveranciers van horeca apparatuur in zowel Nederland, BelgiŽ †als Oostenrijk. Niet alleen als bedrijf, maar ook als particulier kun je voor klein en groot †keukenmateriaal bij hun terecht.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

april 2016
m D w d v Z Z
« mrt   mei »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo