Wijn Hellevoetsluis

Wijn Hellevoetsluis

Wijn Hellevoetsluis was wat u ingaf en wij mogen aannemen dat u op zoek bent naar een leverancier van goede wijnen in de regio Hellevoetsluis. Wel, u belandde op de goede plek. (wij houden nog steeds van de ‘u’ vorm en dat kunt u meteen merken als u een fles wijn van Cape Dutch Wijnkopers opentrekt…)

Wij zijn Cape Dutch wijnkopers en wij zijn gevestigd op het industrieterrein Het Kickersbloem in Hellevoetsluis. Wij richten ons voornamelijk op de onafhankelijke authentieke Afrikaanse wijnhuizen en wij voeren een rijk assortiment aan mooie maar wel betaalbare wijnen. Het is hierbij ons streven de ware liefhebber constant te blijven verrassen met nieuwe smaken. Onze wijnmeesters zijn dan ook frequent op zoek in de diverse Afrikaanse regio’s naar producten die net even afwijken van hetgeen je in iedere slijterij kunt vinden. Dit resulteert in een assortiment wijnen dat blijft verrassen. Hierbij worden de  meest gangbare smaken waarnaar veel vraag is natuurlijk gecontinueerd!

Uw zoektermen Wijn Hellevoetsluis duiden er waarschijnlijk op dat u woonachtig bent in de regio. Wanneer dit zo is maar ook als u er tijdelijk zou verblijven, nodigen wij u van harte uit eens binnen te wandelen om een glaasje te proeven. Houdt u hierbij wel even onze openingstijden in de gaten. Deze en ook ons adres en telefoonnummer kunt u vinden op onze website www.cape-dutchwijn-kopers.nl. U kunt ook even bellen met onze gastheer Jan Bing en een afspraak maken met hem.

Ons hele assortiment Afrikaanse wijnen kunt u vinden op de website. U kunt de wijnen direct thuis laten bezorgen maar u kunt ze natuurlijk ook zelf ophalen op het wijnpakhuis. Het laatste heeft als voordeel dat u altijd even kunt neerstrijken aan onze gezellige bar om nieuwtjes te vernemen maar vooral ook om deze nieuwtjes te proeven! Kijk voor de openingstijden even op onze website.

Hierbij geven wij u graag de nodige uitleg over de komaf van de wijnen qua wijnhuizen en grond; de methoden van druiven telen en bijvoorbeeld de gerechten waarmee zij uitstekend zijn te combineren. Houdt wel in de gaten dat wanneer u met eigen vervoer komt de limiet al snel is bereikt. Wij zijn natuurlijk geen kroeg maar de werkelijk geinteresseerde klant wordt door ons graag in de watten gelegd…

Wijn Hellevoetsluis had wat ons betreft natuurlijk net zo goed ‘Wijn Leeuwarden’ of ‘Wijn Ede’ mogen zijn. Onze vrienden van Afrikaanse wijnen bieden wij in 2016 een lidmaatschap aan van de Cape-Dutch Wine Club. Dit lidmaatschap geeft recht op leuke privileges zoals kortingen, primeurs in smaken, leuke tips en gadgets enz. Uiteraard hoeft u hiervoor niet woonachtig te zijn in de regio Hellevoetsluis.

Kijk ook hiervoor even op onze website; u bent van harte welkom!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

december 2015
m D w d v Z Z
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo