Korting bij het shoppen

Korting bij het shoppen

Winkelen via Internet bied ons vele voordelen en voorziet ons van veel shop gemak. Welk uur van de dag of nacht je ook zin hebt om te winkelen, Internet maakt het je mogelijk. Niet meer in lange rijen voor de kassa staan, of het risico lopen dat je helemaal  voor niets op de fiets de stad in bent gegaan om te horen dat het product waar je naar opzoek bent inmiddels is uitverkocht. Nee, gewoon lekker met je huispak aan vanaf de bank winkelen onder het genot van een kop koffie of heerlijk glas wijn.

Winkelen via Internet geeft je ook de mogelijkheid te kijken waar je producten het voordeligst kunt kopen. Vaak zijn de prijzen aantrekkelijk, omdat er minder partijen betrokken zijn bij de levering doordat de producten direct van de leverancier naar jou komen. Maar wist je dat het soms nog goedkoper kan? Slim shoppen en snel verdienen, wie wil dat nou niet! Met een lidmaatschap bij Shopkorting.nl kun je 365 dagen per jaar extra geld verdienen met je aankopen bij 1750 webwinkels.
Door een keuze te maken uit een categorie geeft Shopkorting je een keuze uit alle winkels die korting geven in deze categorie. Je hebt iets leuks gezien bij een grote webwinkel en bent van plan een aanschaf te doen. Het enige wat je hoeft te doen is shopkorting bezoeken en kijken of er op dat moment een extra kortingsactie loopt bij die desbetreffende webwinkel. Op de home pagina zie je in welke categorie en bij welke webwinkels er op dat moment kortingen geleden.

In 2008 werd Shopkorting opgericht en is inmiddels de populairste cashback site van Nederland. Cashback shopping wordt in de Verenigde Staten en Groot Brittannie enthousiast en veelvuldig gedaan. Ook Nederland gaat eraan wennen en wordt het een steeds populairdere manier van winkelen. Inmiddels bezoeken maandelijks ruim 200.000 bezoekers deze site en hebben ze een eigen iPhone App. Daarnaast is lidmaatschap gratis en wordt samen gewerkt met grote en bekende webwinkels.

Wil jij waar voor je geld en geen cent teveel meer betalen voor je Internet aankopen? Dan loont het echt de moeite om is een kijkje te nemen bij Shopkorting.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

november 2015
m D w d v Z Z
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo