Deze accessoires beschermen je Galaxy S6

Deze accessoires beschermen je Galaxy S6

Een ongelukje zit in een klein hoekje! Sinds niet al te lange tijd ben je de nieuwe eigenaar van de S6 en vol trots neem je hem overal mee naartoe. Vanaf nu is dit een onmisbaar item en waar jij gaat, gaat je telefoon. En dan, dan wordt je stoutste droom waarheid want heb je S6 uit je handen laten vallen. Voorzichtig raap je hem van de grond en constateer je een barst in het scherm. Het liefst gil je de hele boel bij elkaar, want dit is een ramp waar je natuurlijk niet op zat te wachten.

Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon is het altijd handig een verzekering voor het apparaat af te sluiten. Denk niet “oh ik heb garantie bij de aanschaf”, want garantie dekt niet alles. Om schade aan je toestel te kunnen claimen heb je een verzekering nodig, een telefoonverzekering. Bij de meeste verzekeringen ben je dan verzekerd tegen verlies, diefstal en oneindig gebruik. ¬†Maar nog belangrijker is je telefoon op voorhand goed te beschermen. Telefoon covers/hoesjes zijn eigenlijk een “must”! Overkomt jou dat ongelukje dat je je telefoon uit je handen laat vallen dan heb je hem in ieder geval een eerste bescherming geboden.

Bij gsmwijzer.nl kun je verschillende accessoires kopen voor de Galaxy S6. Naast beschermende accessoires als covers vind je daar ook handigheidjes als autohouders, headsets, opladers, power banks en bijvoorbeeld screenprotectors. Met een autohouder kun je makkelijk handsfree bellen en bijvoorbeeld de navigatie aflezen. Zo hou je ruimte voor beide handen aan het stuur en voorkom je een hoop ellende. Het zelfde geldt voor de fiets, want mocht je het nog niet weten er bestaan ook universele (gsm) fietshouders. Je zit in de trein en bent onderweg naar school. Om de tijd te doden heb je zin om een van je favoriete muziek nummers te beluisteren een headset bied hierin de oplossing. En voor de zoveelste keer ben je je oplader kwijt of wil je er gewoon 1 extra hebben op je werk.

Kijk voor handige telefoon accessoires is op de website van GSMwijzer.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juli 2015
m D w d v Z Z
« jun   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo