Trouwdag komt eraan

Trouwdag komt eraan

Je bent verliefd, verloofd en de volgende stap is dat je gaat trouwen. Ben jij de gelukkige, waarvoor de liefde van je leven op zijn knieen is gegaan en je ten huwelijk heeft gevraagd? Gefeliciteerd! Trouwen doe je niet zomaar, daar komt heel wat bij om de hoek kijken. Om deze dag tot de mooiste van jullie leven te maken vereist een goede voorbereiding. Waar je als meisje van droomde wordt nu werkelijkheid en mag je dan eindelijk op zoek naar doe ene bruidsjurk. Je hebt vast al wat speurwerk gedaan en is het goed voor te stellen dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet.

Weddingwonderand heeft een enorm ruime collectie trouwjurken. Met bijna tweeduizend trouwjurken in 4 gezellige bruidswinkels hebben zij misschien wel de jurk van jouw dromen op voorraad. Om een indruk op te doen van de collectie kun je misschien eerst de website is bekijken. Daarna kun je een afspraak maken en lekker rondstruinen door de winkel om vervolgens samen met een stylist een eerste selectie te maken. Hou ook de website in de gaten voor leuke acties, want daar weten zij wel raad mee!

Naast kleding speelt natuurlijk ook de gastenlijst een belangrijke rol. Als eerste de familie, maar vinden we het ook leuk als vrienden en kennissen getuige zijn van deze mooie dag. Om een huwelijk aan te kondigen en de gasten uit te nodigen sturen de meeste van ons trouwkaarten. Trouwkaarten zijn in alle soorten, maten en stijlen te verkrijgen, maar hoe leuk en persoonlijk is het als je zelf je kaart gaat ontwerpen of laat ontwerpen. Als je voor een leuk ontwerp zorgt dan kun je de kaarten bij www.reclameland.nl af laten drukken. Ze doen dat razendsnel in full colour op stevig 300 grams papier en kunnen daarnaast ook nog is je enveloppen bedrukken. Maak het jezelf niet moeilijk als het makkelijk kan. Wacht niet langer en zorg dat je alles goed voorbereid hebt.

Laat iedere genodigde perplex staan hoe goed jullie alles voorbereid en geregeld hebben.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2015
m D w d v Z Z
« mei   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo