Max Verstappen stuwt kaartverkoop F1

Max Verstappen stuwt kaartverkoop F1

Max Emilian Verstappen, 17 jaar en de jongste coureur ooit in de Formule 1. Als kind speelde hij al hele dagen met autootjes en trok samen met zijn ouders de wereld over naar de circuits waar vader Jos Verstappen naam maakte in de Formule 1. Op 7 jarige leeftijd begon Max met karten. Niet zo gek, want moeder Sophie Kumpen kartte vroeger op hoog niveau en vader Jos Verstappen was hem al voorgegaan in de Formule 1 sport. Al snel bleek hij een talent te zijn en veroverde hij meerdere kampioenschappen. Zo werd hij op 15 jarige leeftijd tweevoudig Europees kampioen en tot wereldkampioen karting gekroond.

Rond 1894 werd in Frankrijk voor het eerst met autoraces begonnen. De coureurs reden van stad naar stad. Al snel volgde andere landen en werden er speciale circuits aangelegd. Autorace is niet alleen een een zware en gevaarlijke sport, maar ook zeker spannende sport. Max maakte in maart 2015 zijn Formule 1 debuut tijdens de Grand Prix van Australie« in Melbourne. Kort daarna reed hij zijn 2e Grand Prix race in Maleisie, waar hij zijn eerste WK punten scoorde door als 7e te finishen. Hiermee heeft Max Verstappen in de Formule 1 zijn naam op de kaart gezet, want werd de jongste coureur die dit ooit heeft gepresteerd.

Ben jij ook zo’n fan van Formle 1. Zeg je al je afspraken af zodra er een Formule 1 wedstrijd op TV verschijnt en gieren de zenuwen door je lichaam als je voor de buis zit. Hoe gaaf zal het dan zijn om zo’n wedstrijd is in het echt mee te maken en in levende lijve onze Nederlander Max Verstappen met zijn Toro Rosso over het circuit te zien rijden. GP ticket is een bedrijf wat zich bezig houdt met Formule 1. Zij regelen voor jou F1 tickets, busreizen, vluchten en hospitality mogelijkheden om Grand Prix’s bij te wonen. Of het nu in Silverster (Engeland), Boedapest (Hongarije), Spa (Belgie), Monza (Italie) of de Grand Prix in Singapore betreft, voor GP tickets is niks te ver.

Wil je meer weten en gaat je hart sneller kloppen bij het idee dat ook jij een Formule 1 wedstrijd “live” kan bijwonen. Neem dan snel is een kijkje op deze website.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

juni 2015
m D w d v Z Z
« mei   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo