5 redenen om over te stappen op sim only

5 redenen om over te stappen op sim only

Sim Only abonnementen zijn op dit moment populair. Dit komt omdat gewone abonnementen steeds duurder worden. En laten we eerlijk zijn, waarom zou je een duur abonnement nemen als je met een Sim Only abonnement eigenlijk hetzelfde kan. De meeste mensen kunnen vandaag de dag niet meer zonder whatsapp, facebook, twitter etc. en kiezen voor een Sim Only met internet in de bundel.
Sim Only abonnementen hebben meerdere voordelen. Een Sim Only abonnement is om te beginnen goedkoper omdat je niets extra’s betaald voor een nieuwe telefoon. De meeste mensen hebben vandaag de dag al een goed werkende mobiele telefoon dus waarom zou je een nieuw toestel nemen. De beltarieven zij vaak net zo aantrekkelijk als bij normaal telefoon abonnement. Een Sim Only abonnement kun je uitbreiden met bijvoorbeeld sms bundels of databundels, zodat je toch kunt internetten op je eigen mobiele telefoon. Ook kun je bij diverse Sim Only providers een onbeperkt internet bundel nemen bij je Sim Only abonnement. Het grootste voordeel is misschien wel dat je een Sim Only abonnement kunt aanpassen naar het budget wat je te besteden hebt.

Studentmobiel.nl houd zich sinds 2000 bezig met de verkoop van GSM-abonnementen en telefoons via internet. Op de website van Studentmobiel vind je zeer voordelig geprijsde mobiele telefoon en Sim Only abonnementen. Afhankelijk van welk abonnement je kiest hebben ze ook een ruime keus in mobiele telefoons. Wat dacht je van de Samsung Galaxy S6. Een ultramoderne en innovatieve smartphone die dankzij de 64 bit processor extreem snel en zuinig is. Met de camera maak je de meest scherpe foto’s. Met de Samsung Galaxy S6 maak je de blits, want is het toestel slank en heeft het een metalen rand met glazen achterkant. Een luxer uiterlijk kan haast niet!

Ben je op zoek naar een voor jou passend abonnement met of zonder nieuw toestel neem dan snel is een kijkje op de website van studentmobiel.nl.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juni 2015
m D w d v Z Z
« mei   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo