Waarom je een partytent nodig hebt!

Waarom je een partytent nodig hebt!

De zon gaat schijnen en je bent op zoek naar schaduw in je tuin. Met een partytent kun je schaduw creeren, maar ook nog heel veel ander gebruiksplezier beleven. Heb je binnenkort een tuinfeest en weet je niet zeker of het in de avonduren droog blijft dan is een partytent de uitkomst. De partytenten van tegenwoordig zijn niet alleen functioneel, maar ook zeker een decoratieve toevoeging in je tuin.Je wilt je verjaardag buiten vieren, want krijgt een grote groep gasten. Met een partytent is dat geen enkel probleem. Je hebt namelijk niet alleen een dak boven je hoofd maar kunt ook nog is door het aanbrengen van zijwanden ongenodigde gasten als de wind en de kou buiten houden. Tent opzetten heater erin en feesten maar!

Ook onder kampeerders is de partytent erg populair en dient hij voor zowel schaduw als een droog onderkomen tijdens een onverwachtse regenbui.Partytent kopen? Bedenk eerst waarvoor je hem wilt gebruiken, want ze zijn namelijk leverbaar in verschillende maten, kleuren, materialen en prijsklassen. Er zijn tenten van 3 x 3 meter, maar ook van 5 x 8 meter. Een partytent van 3 x 3 meter is binnen enkele minuten opgezet en biedt bescherming voor ongeveer 10 tot 12 personen. De grotere tenten kun je met een bijgeleverde handleiding opzetten en biedt de tent van 5 x 8 meter plaats voor ongeveer 46 personen. Of je nu een buurtfeest, communiefeest, verjaardagsfeest of bruiloftsfeest geeft met een partytent is dat dus geen enkel probleem.

Heuts ging in 1965 van start met een tankstation en heeft zich in de loop der jaren flink ontwikkeld op het gebied mobiliteit en vrije tijd. Het assortiment bevat niet alleen auto-stoelen en gereedschappen, maar kan de consument er ook terecht voor bijvoorbeeld aanhangers, zwembaden, fietsen, barbecues en partytenten. Op de overzichtelijke website kun je het assortiment wat zij leveren bekijken. Het distributie centrum van Heuts zorgt ervoor dat de door jou bestelde producten efficient en snel op plaats van bestemming worden bezorgd. De levertijd is 1 tot 3 dagen.

Dus wil jij deze zomer lekker van de zon in je tuin of op de vakantie genieten, maar toch ook de schaduw op kunnen zoeken. Neem dan snel is een kijkje op de website.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

juni 2015
m D w d v Z Z
« mei   jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo