Waarom valet parking?

Waarom valet parking?

Ken jij dat probleem ook, wil je gezellig met vrienden een hapje gaan eten en heb je geen idee waar je je auto kunt parkeren. Heb je jezelf mooi gekleed, maar is het dichts bijzijnde restaurant toch nog een aardig stukje lopen vanaf de parkeerplaats. Niks is zo lekker om daar waar je moet zijn voor de deur uit te kunnen stappen en niet meer naar je auto om te hoeven kijken.

Niet alleen hier in Nederland, maar ook in Amerika kennen ze dat “probleem” en hebben ze een fantastische oplossing voor bedacht, namelijk valet parking. Een valet is een medewerker van een bedrijf dat “valet parking“, met andere woorden parkeerservice aanbiedt. In plaats van dat je zelf op zoek moet naar een parkeerplaats, neemt de valet je auto mee en parkeert hem voor jou op een veilige plaats. En zodra de auto weer nodig is zal de valet hem weer keurig voor de deur rijden.

D&B verleent al 20 jaar valet parking service. Locaties met een parkeeruitdaging is voor hun dan ook geen enkel probleem. Valet parking komt voor in vele verschijningen. Zo is er een basisdienst, maar heeft D&B ook een full service valet parking. Beeld je is in, je komt voorrijden op plaats van bestemming en de deur van je auto wordt geopend door de gastvrouw of heer. Vervolgens stap je uit en wordt je auto direkt door een van de valet parkers naar de parkeerlocatie gereden. Maar dat is nog niet alles, want ze bieden je ook de mogelijkheid om je met een gewassen auto weer op te halen. En wil je nog een stapje verder is dat ook geen enkel probleem. Heb je zin om een borrel te drinken en ben je zo verstandig om dan niet meer achter het stuur te stappen om naar huis te rijden, dan kunnen ze jou ook nog is een thuis chauffeur aanbieden.

We zullen maar zeggen dank jullie Amerika! Want dit geweldige idee biedt tal van mogelijkheden om gezellig en ontspannen een avond uit te gaan zonder dat je je nog zorgen hoeft te maken hoe je veilig thuis kunt komen.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

mei 2015
m D w d v Z Z
« apr   jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo