Nespresso capsules

Nespresso capsules

Wat je allemaal wel niet met Nespresso capsules kunt doen! Om te beginnen natuurlijk heerlijke koffie mee zetten, maar hobbyisten maken van de lege gebruikte capsules zelfs sieraden of kransen. Een originele manier om te recyclen. Maar even terug naar de overheerlijke koffie, want daarmee zeg je absoluut niks teveel als het om Nespresso gaat. Voor de meeste van ons kan de dag niet van start gaan als ze niet eerst het genot van een heerlijk kopje koffie hebben ervaren. Wakker worden met een kop koffie naar eigen keus, want Nespresso heeft een grote keus in het karakter van de koffie. Krachtig, rond en evenwichtig, rijk en intens, krachtig en kruidig, fruitig en subtiel, keuze genoeg dus.

Koffie ligt verankerd in de Nederlandse cultuur. Wist je dat er per dag ongeveer 6,5 miljoen liter koffie gedronken wordt, wat neerkomt op zo’n 150 liter per persoon per jaar. Maar niet alleen in Nederland, want wereldwijd heeft koffie een belangrijke plaats in ons bestaan ingenomen om de dag prettig van start te gaan. Nog steeds wordt er gespeculeerd is koffie nu wel of niet goed voor onze gezondheid, maar zegt men dat bij een gevarieerd voedingspatroon en een gezond levensstijl het genieten van koffie verantwoord is.

Koffiecentrale voorziet een groot gedeelte van de horeca, kantoren en particulieren van exclusieve koffie. 10 jaar geleden zijn ze als groothandel begonnen met online leveren van koffie in de hele Benelux. Ze hebben oog voor het verhaal van de boer in het land waar de koffiebonen geplukt worden en gaan voor de selectie van hun koffie niet over een nacht ijs. Door de hoge verkoop hebben ze vrijwel altijd verse koffie in huis en werken ze met snelle levertijden.

De Nespresso capsules zijn niet alleen erg lekker maar ook gemakkelijk om snel een overheerlijk kopje koffie mee te maken. Met 1 druk op de knop heb je binnen een handomdraai een kop koffie om van te genieten. Ben je op zoek naar een manier om gemakkelijk Nespresso capsules te bestellen. Neem dan snel is een kijkje op de website van Koffiecentrale.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

maart 2015
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo