Horeca en keuken apparatuur online

Horeca en keuken apparatuur online

Heb je een eigen horeca gelegenheid dan kan je bij HorecaXXL je hart ophalen. Alle mogelijke horeca-apparatuur en a-merken keuken apparatuur kan je hier direct online bestellen. Maar ook particulieren zijn welkom om hun keuken professioneel in te richten met keuze uit duizenden artikelen voor koelen, vriezen, warmhouden, inrichting en ga zo maar door.

Vaak hoop je van (web)winkel naar winkel om de juiste producten bij elkaar te zoeken voor de beste prijs. Dat kost tijd en tijd is geld. Bij XXLhoreca kan je met een gerust hart je bestelling doen want ze geven een honderd procent laagste prijs garantie.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kwalitatief goede percolators voor de scherpste prijs dan heb je bij XXLhoreca niet de keuze uit een beperkt aantal maten en merken. XXL horeca heeft vele soorten en maten op voorraad van modellen voor 40 kopjes koffie tot een model waarmee tot wel 100 kopjes koffie gezet kan worden. Varierend in prijs van 80 tot 155 euro. Dat noemen ze nou echt een keuze.

Bij HorecaXXL kan je je horeca gelegenheid bijna in een on-stop-shopping compleet inrichten. Van menukaarten, vleessnijmachines tot RVS werktafels. XXLhoreca heeft vele duizenden artikelen uit voorraad leverbaar die binnen 24 uur geleverd kunnen worden. Mocht een artikel toch een langere levertijd hebben dan wordt dit duidelijk aangegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor de grotere investeringen is het bij HorecaXXL ook mogelijk om horeca en keuken apparatuur te leasen. Binnen 24 uur krijg je al feedback of je leaseverzoek wordt geaccepteerd. Hiermee krijg je als bedrijf meer financiele ruimte en na afloop van het contract ben je geheel eigenaar van het geleased product. Je betaalt een vast bedrag voor de aflossing, inclusief rente zo weet je precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen.

XXL horeca heeft een 24/7 helpdesk waar je voor al je vragen terecht kan bij een van de deskundige adviseurs. Hiermee heb je direct toegang tot het juiste advies op ieder moment van de dag. Zeker voor horeca bedrijven is dat geen overbodige luxe.

XXLhoreca beschikt, met meer dan 20.000 artikelen, over het grootste assortiment horeca materiaal in de Benelux. Hierdoor zijn zij al marktleider in de Benelux en hard op weg om een van de grootste horeca leveranciers van Europa te worden.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

maart 2015
m D w d v Z Z
« feb   apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo