Moto GP tickets

Moto GP tickets

Eind maart 2015 begint de grote strijd weer bij de Moto GP. Wil je er bij zijn dan kan je nu al Moto GP tickets in de voorverkoop  boeken. De eerste wedstrijd wordt gereden in Quatar. Vind je dit net iets te ver dan niet getreurd. Want uiteraard staat ook dit jaar TT Assen in Nederland weer op de wedstrijdkaart van de Moto GP. Sinds 1925 wordt in Assen op het hoogste mondiale niveau gereden. Alle kampioenen reden en wonnen wel een keer op het asfalt van het TT Assen circuit. TT Assen is door fans zelfs verkozen tot de allermooiste Grand Prix van de wereld. Daar mogen we best trots op zijn.

Het wordt dit jaar weer spannender dan ooit want zal Marc Marquez het voor een derde jaar op rij lukken om wereldkampioen te worden? In seizoen 2013 kwam hij voor het eerst uit bij de Moto Grand Prix. Het lukt hem om dat jaar gelijk wereldkampioen te worden in deze koningsklasse. Nog opmerkelijker: hij was met zijn 20 jaar de jongste wereldkampioen ooit. Het belooft dus weer een spannend seizoen te worden want ook Valentino Rossi liet afgelopen jaar weer luid en duidelijk van zich horen en zien en is zeker van plan om dit seizoen een serieuze gooi te doen naar de kampioenstitel. Daar wil je als motorliefhebber natuurlijk een of meerdere keren live bij zijn.

Op de website van Sportstadion kan je veilig tickets kopen voor Moto GP wedstrijden. Sportstadion is een officieel verkooppunt en zij hebben alle MotoGP-tickets op voorraad van de races over de hele wereld. Met slechts enkele klikken kan je jezelf verzekeren van een plaatsje bij een Moto Grand Prix wedstrijd. Of je nu kiest voor Assen of Spanje, Italie of San Marino bij Sportstadion betaal je niet teveel en ze garanderen plaatsen na elkaar. En je kan zelf kiezen of je de tickets pas achteraf wilt betalen als je ze binnen hebt.

Of Marquez,Rossi, Pedrosa of Lorenzo straks de nieuwe wereldkampioen wordt, 2015 belooft een spectaculair motorseizoen te worden met snellere motoren en jonge mannen die het motorracen in het bloed hebben zitten. Daar wordt iedere motorfanaat blij van om naar te kijken.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

februari 2015
m D w d v Z Z
« jan   mrt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo