Formule 1 tickets

Formule 1 tickets

Ook zo een groot Formule 1 fan? Nog even en het nieuwe race seizoen breekt weer aan. Ook deze keer doet de formule 1 karavaan Belgie weer aan. Een mooie kans om bij onze zuiderburen om de hoek een wedstrijd bij te wonen. Het circuit van Spa Francorchamps wordt door vele coureurs gezien als het mooiste circuit van de wereld. Dit komt omdat het circuit een lange geschiedenis kent. Het Belgische circuit is namelijk, ondanks vele noodzakelijke vernieuwingen, nog steeds een oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt en dit maakt het rijden voor de coureurs uitdagend en adembenemend.

De afgelopen twee jaren won het team van Red Bull Racing-Renault de grote prijs van Belgie. Zal het ze dit jaar weer lukken? Het is in ieder geval een uitgelezen kans om de jonge Nederlander Max Verstappen in actie te gaan zien. De pas 17-jarige Verstappen, zoon van oud-coureur Jos Verstappen, is vorig jaar als jongste F1 racer ooit opgenomen in de racestal van Scuderia Torro Rosso. Dit grote talent lijkt een stuk minder onbeheerst dan vader in het verleden af en toe was. Dat belooft wat voor de toekomst!

Dus stel je voor, de geur van brandend rubber, gierende motoren en adembenemend snelle autos. Het laat je bloed sneller stromen. Als F1 fan wil je hier gewoon live bij zijn. Boek dus snel want je bent niet de enige in Europa en zelfs de hele wereld die de wedstrijden van de Formule 1 willen bijwonen. Of je nu naar Belgie wilt of toch liever naar Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italie of Monaco, de tickets zijn nu te bestellen.

Zorg wel dat je je tickets bij een officieel verkooppunt aanschaft zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor je tickets. Sportstadion, GPtickets.nl en Spafranchorchamps.nl zijn enkele van deze online officiele verkooppunten. Je betaalt daar de eerlijke prijs zonder dat er een extra percentage bovenop de ticketprijs is gelegd. Je kan een Grand Prix formule 1 wedstrijd al vanaf 120 euro per (volwassen) persoon bijwonen. Kinderen betalen zelfs maar 20 euro voor een staplaats. F1 tickets en wedstrijdschemas zijn te zien op de officiele site van de F1.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

februari 2015
m D w d v Z Z
« jan   mrt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo