Internet, bellen en TV, hoe kies je de juiste leverancier?

Internet, bellen en TV, hoe kies je de juiste leverancier?

Je hebt tegenwoordig vele aanbieders van totaal pakketten voor Internet, bellen en TV. Maar hoe kies je nu de juiste leverancier? Je bezoekt de ene na de andere site maar je ziet door het bos de bomen niet meer. In zo’n geval komt een vergelijkssite enorm van pas. Op een vergelijkingssite kan je alles in een vergelijken. Zo weet je zeker dat je geen appels met peren aan het vergelijken bent.

Mobiel bellen, internet en TV vergelijken kan bijvoorbeeld op de site van Pricewise. Pricewise vergelijkt voor jou de beste deals en ze helpen je ook nog met de overstap. Of je nu een alles-in-1 pakket hebt of je wilt alleen voor digitale TV kijken of je niet te veel betaalt. Het kan allemaal en het kan je zomaar tientallen euros per jaar opleveren. Dat loont de moeite! Alle providers op de Nederlandse markt worden meegenomen in de vergelijking. Van KPN tot Caiway, UPC, Telfort en Vodafone. Zo weet je zeker dat je de beste deal op maat krijgt. Pricewise vergelijkt de hele markt op basis van jou persoonlijke wensen.

Maar je kan waarschijnlijk nog veel meer geld besparen door een bezoekje aan de website van Pricewise. Wat dacht je van een vergelijking van energieleveranciers. Gemiddeld kunnen overstappers wel tot 250 euro per jaar besparen door een overstap naar een andere energie aanbieder.

Pricewise is een initiatief van twee Nederlandse ondernemers die in 2006 de vergelijkingssite oprichtten. Inmiddels is de site in tal van Europese landen actief en met meer dan twee miljoen overstappers een van de grootste Europese overstapservices. Een heel team van overstapcoaches kunnen je helpen bij elke vraag en klacht. Zo kan jij de beste deal maken want wie al jaren bij dezelfde provider zit betaalt waarschijnlijk honderden euros te veel en dat is doodzonde. Met dat geld kan je veel betere dingen doen.

Als je overstapt heb je 14 dagen bedenktijd voordat je contract definitief ingaat. Maar waarschijnlijk is dat niet nodig want bij Pricewise garanderen ze je de laagste prijs. Mocht je na de overstap toch ergens anders het zelfde product van dezelfde leverancier voor een lagere prijs vinden dan betalen zij je het verschil terug.
www.pricewise.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

februari 2015
m D w d v Z Z
« jan   mrt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo