Lavazza koffie Italiaanse koffie

Lavazza koffie Italiaanse koffie

Ken jij dat gevoel ook  als je in de ochtend wakker wordt en alleen maar aan een heerlijk kopje koffie kunt denken? Dat ene kopje koffie wat de start van je dag helemaal goed zal maken. Je komt uit bed, stapt onder de douche en dan snel naar beneden om de koffiemachine aan te zetten. Laten we eerlijk zijn, genietend van een heerlijk kopje koffie en een krantje erbij is toch de ultieme start van de dag! Maar helaas is de ene koffie de andere niet. Wist je dat er in totaal wel honderd veschillende koffie soorten te vinden zijn. Er zijn meerdere koffieplanten maar de meest bekende en geschikte om koffie van te maken zijn de Coffea Arabica en de Coffea Robusta. De Arabica bonen zijn wat milder en de Robusta bevat meer cafeine, waardoor hij pittiger is. Dan is koffie ook nog te drinken in vele variaties, de een is gek op een dubbele espresso en de ander heeft liever een espresso macchiato, cappuccino, cafe latte of bijvoorbeeld een americano.

Wil jij een echte lekkere kop koffie? Probeer dan is Lavazza koffie. Lavazza is het symbool van de Italiaanse koffie over de hele wereld. Lavazza koffie staat bekend om zijn goede kwaliteit die uniek van smaak is en daardoor voor iedereen herkenbaar. Een koffie die al vanaf eind 19e eeuw tot aan de dag van vandaag gedronken wordt. Niet alleen door de Italianen zelf, maar over de hele wereld haalt men inmiddels het genot uit een kopje Lavazza koffie.

Luigi Lavazza richtte in 1895 zijn eerste winkel op en werd de succesvolle man achter de koffie. Lavazza is nog steeds gevestigd in Turijn en nog altijd een familiebedrijf. De vierde generatie staat inmiddels aan het roer van het bedrijf en tellen ze wereldwijd een paar duizend medewerkers. Naast koffie, thee en vele koffiemachines hebben zij ook de verpakking van de koffie verbeterd. Hierdoor blijft de koffie langer vers en de aroma beter bewaard.

Zin in een heerlijk kopje koffie van Lavazza? Neem dan snel is een kijkje op de website van de Koffiecentrale.nl en laat je verassen door hun aanbod Lavazza producten.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

januari 2015
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo