Carnavalskleding voor heren

Carnavalskleding voor heren

Carnaval is een feest wat jaarlijks gevierd wordt en niet alleen in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Brazilie gevierd kan worden. Carnaval is ontstaan als rooms-katholiek feest, vandaar dat het in het zuiden van ons land meer en uitbundiger gevierd wordt als in het noorden. Carnaval is voor de meeste mensen 3 dagen uit je dak gaan, al je zorgen aan de kant zetten en gezellig met z’n allen een biertje drinken en de polonaise lopen. Ieder jaar weer op 11 november om 11 over 11 start carnaval officieel, dit heeft te maken met het feit dat 11 het gekkengetal is en we met carnaval allemaal even lekker gek mogen doen. Helaas moeten we na de 11e november nog wel even wachten, want het echte feest start pas in februari of maart.

Prins carnaval heeft tijdens dit feest een belangrijke rol. Normaal gesproken heeft een stad een burgemeester die de stad bestuurt, maar tijdens carnaval is dit anders. Prins carnaval is tijdens carnaval de baas van de stad waar hij woont en krijgt hij gedurende de carnavals periode ¬†symbolisch de sleutel van de stad. Vroeger was het de gewoonte om de woensdag na carnaval te beginnen met vasten. Carnaval stamt af van het Latijnse woord ‘carne vale’ wat ‘vlees vaarwel’ betekent. Het vasten eindigde als Pasen begon.

De echte carnavalvierders zijn vaak het hele jaar bezig met de voorbereidingen van het feest. Zo worden er prachtige praalwagens gemaakt en verzint men de meest waanzinnige outfits om in te verschijnen. Ben je op zoek naar een te gekke outfit voor carnaval? Bezoek dan de website van Feestkleding-sawear.nl is. Zij hebben een fantastische collectie carnavalskleding. Niet alleen voor de dames, maar ook carnavalskleding voor heren.  Ze hebben grote voorraden, snelle levertijden en leuke groepskortingen. Je kunt meerdere outfits bestellen en deze op je gemak thuis passen. Heb je een keuze gemaakt dan kun je de artikelen die je niet wilt binnen 14 dagen gratis weer retourneren. Nou mannen heb je altijd al een dokter, politieagent, kapitein, piloot of gangster willen zijn? Met de carnavalskostuums van Feestkleding-seawear is het mogelijk!

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

januari 2015
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen†drogen†in†uw†horeca†zaak†of†thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo