Tips voor een krap budget

Tips voor een krap budget

Stel: je hebt eindelijk die nieuwe leuke bijbaan, maar daarmee blijk je veel minder te verdienen dan bij de vorige. Je bent ook nog op wintersport geweest en in het nieuwe jaar ga je verhuizen of verbouwen. Wat doe je? Een natuurlijke reactie is besparen, maar gelukkig zijn er nog genoeg dingen die je wel nog kan kopen als vervanger van je gewoonlijke aankopen.

Totaal ander kapsel

Wil je een totaal ander kapsel? Wacht dan even met een knipbeurt tot je weer genoeg geld op je bankrekening hebt staan en ga alleen voor een ander kleurtje. Op die manier krijg je ook die totaal andere look die je wil. Belangrijk is om de verf die je daarvoor gebruikt natuurlijk bij de Kruidvat te halen en het zelf te doen. Zo bespaar je geld. Het enige wat je daarnaast nog nodig hebt is een tablet met een hoes voor je HP Elitepad. Als je een HP Elitepad 900 hoes met standaard neemt kun je hem makkelijk neerzetten en hou je je handen vrij voor het verven!

Lekker warm

Niemand wil het in de winter koud krijgen. De hele tijd moeten klappertanden en bibberen in je eigen huis is niet fijn. Wollen truien kunnen een oplossing zijn maar daar moet je natuurlijk wel geld voor hebben. Kijk daarom eens naar thermokleding. Die kun je gewoon onder je zomerkleding dragen die anders te dun was, waardoor je geen nieuwe winterkleding hoeft te kopen. Heb je een dunne katoenen rok? Draag thermo-ondergoed onder je majo. Zo kun je die nog steeds aan. Handig he?

Als je dan toch nog graag een nieuwe outfit wil, zijn accessoires een must. Daarmee kun je jezelf een totaal andere look geven. Heb je nog een sjaaltje liggen, dan is dat perfect. Zo niet? Dan kun je die soms voor een paar euro aanschaffen. Ook een horloge en Samsung Galaxy A3 hoesje voor je gloednieuwe smartphone of Microsoft tablethoes werken goed als accessoires. Die heb je immers de hele dag bij je. Ga je voor een Microsoft Surface Pro 2 hoes?

Smoothies

Als je gewend bent om elke dag een broodje bij de kantine te halen of een snack uit de automaat, kan dat nu niet meer. Daarmee loop je al gauw hoog op in de kosten. Een goedkope en gezonde oplossing daarvoor is een smoothie. Fruit kun je makkelijk bij goedkope supermarkten als de Lidl en Aldi halen. Je moeder heeft vast wel een blender. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een vrolijke drinkbeker. Als je die in de ochtend ziet staan heb je meteen zin om een smoothie te maken en mee te nemen naar school. Fruit zit bovendien vol vezels waardoor je veel sneller vol zit en niet verleid wordt om toch nog zo’n snack te halen.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Meer in deze categorie

Nieuwsarchief

januari 2015
m D w d v Z Z
« dec   feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo