Op zoek een baan als accountmanager?

Op zoek een baan als accountmanager?

Ben je op zoek naar een baan als accountmanager neem dan eens een kijkje op de website van Brunel. Brunel is een autoriteit op het gebied van nationale en internationale werving in specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Een accountmanager vacature kan je op de overzichtelijke website van Brunel snel en eenvoudig terugvinden.

Een baan als accountmanager brengt je in contact met vele bedrijven en mensen. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand en het vergroten van de verkoopomzet. Je bezoekt klanten maar je maakt ook offertes en denkt na over marketing strategieen. Een accountmanager heeft persoonlijk en telefonisch contact met de klanten. Dit kan ook tijdens beurzen en congressen zijn. Een baan als accountmanager is veelzijdig en uitdagend. Je bent met alle aspecten van het verkoop vak bezig. Van het benaderen van mogelijk nieuwe contacten tot het onderhouden van bestaande klanten. Als accountmanager weet je precies waar je klanten behoefte aan hebben en waar de kansen in markt liggen.

Brunel is regelmatig op zoek naar accountmanagers voor haar vele nationale en internationale klanten. Bij Brunel vind je de topbanen waar je je commerciele talent volledig tot ontwikkeling kan brengen. Vind je niet direct de baan die jou aanspreekt of bij je past dan kan je op de website van Brunel een Job Alert instellen. Brunel zorgt dan dat je de vacatures krijgt toegestuurd die bij jou profiel passen. Het is ook mogelijk om je CV naar Brunel toe te sturen. Indien een passende vacature beschikbaar komt neemt Brunel contact met je op.

Brunel kan je ook begeleiden bij je loopbaanontwikkeling. Want bij Brunel krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. Brunel kent een introductieprogramma waarbij in acht weken je (commerciele) vaardigheden worden vergroot. Brunel heeft ook diverse specifieke opleidingen en trainingen op het gebied van bijvoorbeeld telefonische acquisitie, interviewtechnieken, klant- en doelgericht schrijven en nog veel meer. Ben je dus op zoek naar een baan als accountmanager bezoek dan de website van Brunel voor vele accountmanager vacatures maar ook begeleiding en ondersteuning om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

www.brunel.nl

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

december 2014
m D w d v Z Z
« nov   jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handen drogen in uw horeca zaak of thuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo