Tips voor een trip naar Barcelona

Tips voor een trip naar Barcelona

Ben jij een echte voetbalfan, die graag een keertje het waanzinnig populaire en grootste voetbalstadion wat Europa rijk is wil bezoeken? Camp Nou is de thuisbasis voor de meest succesvolle voetbalclub van Europa en Spanje, FC Barcelona. Camp Nou heeft de capaciteit om 100.000 voetbalfans een plaats te geven tijdens voetbalwedstrijden en is het grootste sportstadion van Europa. Nederland heeft een aantal grote voetballers die Camp Nou als thuis basis hebben gehad. De legendarische Johan Cruijff, Johan Neeskens en later in de tijd Patrick Kluivert en de broers Ronald en Frank de Boer. Dit zijn maar een paar namen uit een lange rij Nederlandse voetbalspelers die Camp Nou als thuis basis hebben gehad. Gegarandeerd topvoetbal vind je bij FC Barcelona. De Catalaanse ploeg wordt overal te wereld genoemd en wie wil de wereld beroemde Lionel Messi als grote vedette nou niet een keer in het echt zien spelen. Als je een bezoek aan Camp Nou wil maken loont het absoluut de moeite om daarnaast ook Barcelona te verkennen.

De prachtige Catalaanse hoofdstad Barcelona is een populaire bestemming. Een bruisende stad met een oud centrum vol mooie bezienswaardigheden, grote warenhuizen, modewinkels en fantastische terrasjes waar je een heerlijk glaasje Sangria kunt drinken. De boulevard van Barcelona is de Rambla, die vanaf de haven naar de Placa de Cataluny dwars door het oude centrum van de stad loopt. De prachtige hoeveelheid bomen die op de Rambla staan geven in de zomer een welkome schaduw. Een heerlijke boulevard om te flaneren, drankje te drinken en te genieten van de Spaanse sfeer en vele straatmuziekanten. Nog wat leuke tips zijn een bezoek brengen aan de Architectuur van Gaudi, de grote basiliek Sagrada Familia en het prachtige Parc Montjuc met op de top van de heuvel het fort Castell de Montjuc. Maar ook een bezoek aan het Picasso Museum in de wijk La Ribera behoort tot n van de grootste attracties van Barcelona.

Maak van je voetbalreis ook gelijk een culturele reis! Een wedstrijd bijwonen in het grootste sportstadion van Europa en de cultuur van de oude Catalaanse hoofdstad Barcelona opsnuiven. Dat wordt een voetbalreis naar FC Barcelona om nooit meer te vergeten. En Sportstadion verzorgt de Barcelona reis tot in de puntjes.

RSS Feed voor deze category RSS feed
Meer relevant nieuws

Reageren op dit artikel

Nieuwsarchief

november 2014
m D w d v Z Z
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Recent Comments

  • bram: vergeten erbij te zetten; mijn gewicht is 78kg. lengte is 1,82 en ben net 18jaar.
  • bram: hallo, ik sport gemiddeld 15 tot 20uur per week 3x hardlopen, 7km,5km, 15km. 4x kickboksen 1,5uur. 5x fitness...
  • Broodtrommel: Een kwalitatieve broodtrommel is erg belangrijk om je gezonde boterhammen en fruit mee te nemen. Er...
  • Marco: Ik pas begonnen met rokken dragen dankzij een vriendin van me die mode styliste is, en ze zei dat rokken voor...
  • Silvia: borst make up tips

Lees meer Eten & Drinken

Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant

Geplaatst op 30 maart 2017
 
Waar moet je opletten bij het inrichten van een pop-up restaurant
Vandaag de dag hebben we een ruime keus in restaurants waar je een lekker hapje kunt gaan eten. In Nederland kennen we verschillende soorten restaurants zoals bijvoorbeeld top-, luxe-, fast-, casual- of fastfood en sinds korte tijd ook de pop-up restaurants. Gezellig met het gezin uit eten gaan doen we steeds vaker en dat komt […] ...
Lees meer Lees meer
 

01-aug 16:14 » Je eigen restaurant beginnen
28-apr 10:41 » Handendrogeninuwhorecazaakofthuis

Lees meer Financieel

Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Helemaal hip, je eigen website maken! Of je laat hem natuurlijk gewoon maken
Een website stelt je in staat om je klantenkring te vergroten. We leven in een tijd dat we als bedrijf eigenlijk niet meer zonder kunnen, want loop je klanten mis als je niet vindbaar bent op het internet. Waar we vroeger een brochure ontwierpen en opstuurde is deze nu vervangen door een website. Een website […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-jan 15:57 » Je uitvaart persoonlijk maken
10-nov 10:33 » Creatieve visitekaartjes

Lees meer Entertainment

Hoe maak je van een feest een echt chique evenement

Geplaatst op 13 maart 2017
 
Hoe maak je van een feest een echt chique evenement
Valt er binnenkort iets te vieren en word je moeder 50 of trouwt je nicht, is je collega 25 jaar bij de zaak of wil je misschien de liefde van je leven een aanzoek doen? Hoe leuk is het om dan zelf in de actie te gaan en er een echt groot en chique evenement […] ...
Lees meer Lees meer
 

30-jun 10:53 » Spannende avonden beleven?
04-mei 14:22 » Originele muzikale incentives

Cadeaus & Geschenken

Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen

Geplaatst op 04 september 2017
 
Kleurrijk speelgoed voor de jonge kinderen
Waar is de tijd gebleven, dat kinderen van jongs af aan lekker spelen met zelf gemaakte speelgoed. Speelgoed uit een oude kist halen en uren hiermee spelen, dat is er tegenwoordig bijna niet meer bij. Het zijn de iPads die overheersen, lekker makkelijk, je hoeft als ouders alleen je kind nog te voorzien van eten […] ...
Lees meer Lees meer
 

23-aug 15:18 » Boeken over spiritualiteit
11-mei 11:09 » Spannende avonden beleven met een dildo